FOTO | Cupa Bucovina la tenis cu piciorul şi-a desemnat câştigătorii primei ediţii

Trofeul primei editii a Cupei Bucovina la tenis cu piciorul a ajuns in posesia dublului format din Eugen Airoaie si Dorin Goian. Cei doi au castigat competitia organizata zilele trecute la complexul sportiv “La Baza” din Scheia, dupa ce s-au impus in finala de miercuri seara, cu scorul de 3-0 la seturi, in fata perechii Liviu Luca / Bogdan Suleapa. Podiumul turneului a fost completat de Razvan Florea si Vlad Stanescu, care au trecut in finala mica, cu scorul de 3-0 la seturi, de radautenii Cristi Nichiforiuc si Adrian Schipor.

Primii trei clasati au fost premiati cu diplome, cupe, medalii, mingi, obiecte sportive si vouchere gratuite la Barber Shop si La Baza. De asemenea, organizatorii au acordat la final si cateva diplome speciale. Razvan Florea si Vlad Stanescu au primit titlul de cel mai bun jucator de la fileu, respectiv din spatele terenului, Dorel Pascariu a avut cea mai spectaculoasa executie a turneului, Bogdan Suleapa a primit titlul fair-play, Marcel Cretuleac a fost desemnat cel mai combativ jucator, Tudor Cimpan a fost cel mai tanar participant, iar Dumitru Livadariu a fost veteranul de varsta al turneului.

Vezi o galerie FOTO realizata de Codrin Maleş!

Rezultatele din fazele finale:

Sferturi de finala:
Nichiforiuc/Schipor – Pascariu/Ungureanu: 3-0
Livadariu/Cretuleac – Airoaie/Goian 0-3
Suleapa/Luca – Afloarei/Cristescu: 3-0
Breniuc/Avramia – Florea/Stanescu: 2-3

Semifinale:
Nichiforiuc/Schipor – Airoaie/Goian: 2-3
Suleapa/Luca – Florea/Stanescu: 3-0

Finala mica:
Nichiforiuc/Schipor – Florea/Stanescu: 0-3

Finala mare:
Airoaie/Goian – Suleapa/Luca: 3-0

Organizata de AS Bucovina Sport Cetatea, reprezentata de Lucian Burlacu, si Barber Shop, reprezentata de Razvan Florea, prima editie a Cupei Bucovina la tenis cu piciorul a strans la start 16 echipe din Suceava, Radauti si Cimpulung.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *