Foto| CSU- U Cluj: 24-18

Universitatea Suceava a urcat în prima jumătate a clasamentului Ligii Naţionale de handbal masculin, după ce s-a impus duminică, pe teren propriu, cu scorul de 24-18, în faţa celor de la “U” Transilvania Cluj.

Aflată pe val după victoriile obţinute în precedentele două runde de campionat, formaţia antrenată de Răzvan Bernicu a controlat debutul jocului, reuşind să se distanţeze la patru goluri încă din minutul 10, când Gavriloaia puncta de pe extremă pentru scorul de 5-1 şi obliga banca ardeleană să solicite un prim time-out. În ciuda unei apărări avansate a clujenilor, gazdele au continuat să-si consolideze avantajul de pe tabela de marcaj, unde până în minutul 21 au pus un ecart de şase lungimi, după ce Mitrea, cel mai bun marcator al “studenţilor” în partida de ieri, a înscris pentru scorul de 10-4. Pe fondul a două aruncări de la 7 metri transformate, oaspeţii au revenit în joc pe finalul primei reprize şi au intrat la cabine cu un handicap de doar două goluri, după ce Fazekas stabilea scorul pauzei la 11-9.

Handbaliştii suceveni au scăpat însă de emoţii odată cu startul reprizei secunde, când au făcut realmente legea pe teren printr-o serie de şapte goluri consecutive, sarjă încheiată pe contraatac de către Roşu, care ducea scorul la 20-11, în minutul 45 al întâlnirii. În aceste condiţii, “studenţii” au abordat mai relaxaţi ultimul sfert de oră, când au comis de altfel şi nenumărate greşeli. În final, Universitatea s-a impus în faţa ultimei clasate la o diferenţă de şase goluri, scor 24-18, şi a bifat astfel a treia victorie consecutivă în Liga Naţională.

Universitatea Suceava: Şelaru (17 intervenţii), Stănescu (1) – Mitrea (6), Gavriloaia (5), Cântec (4), Roşu (3), Acatrinei (3), Ţuţu (2), Chiruţ (1), Bursuc, Petrea, Starikov, Leordean, Amihăesi, Ţigănaşu şi Târzioru. Antrenor: Răzvan Bernicu.

“U” Transilvania Cluj: Szopka (8 intervenţii), Cucuieţ – Turcu (7), Ursu (4), Miroiu (3), Hagiu (2), Daninfeld (1), Fazekas (1), Irimiaş, Şomlea, Santeiu, Dezso. Antrenor: Ioan Ani-Senocico.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foto| CSU- U Cluj: 24-18"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*