FOTO/ CSU – Ştiinţa: 34-30

Universitatea Suceava este prima semifinalistă a ediţiei din acest an a Cupei României. Handbaliştii suceveni s-au calificat în careul de aşi al competiţiei după ce au învins Ştiinţa Bacău cu scorul de 34-30.

În ciuda dubiilor care planau asupra jocului dintre Universitatea Suceava şi Ştiinţa Bacău, “studenţii” şi-au apărat blazonul. După un început bun de partidă, în care a condus cu 3-1, echipa suceveană a fost egalată în minutul 5, iar în minutul 12 Ştiinţa avea un avantaj de trei goluri, scor 7-10. După primul sfert de ora al partidei, Leonard Bibirig l-a introdus pe Dediu în locul lui Ţuţu, iar fostul inter al Ştiinţei a readus Universitatea în joc. Pe finalul primei reprize băcăuanii au profitat de câteva greşeli neforţate ale sucevenilor şi au intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, scor 16-18. Primele secvenţe din actul secund le-au aparţinut Ştiintei, care s-a distantat în minutul 35 la patru goluri, scor 16-20. Universitatea a avut însă o revenire impresionantă, reuşind sa recupereze handicapul şi să se distanţeze pâna la patru goluri în doar 10 minute. Această diferenţa a fost consemnată şi în rezultatul final, sucevenii impunându-se cu 34-30. În semifinalele Cupei României Universitatea Suceava va juca joi, de la ora 17:30, contra câştigatoarei dintre HC Odorhei şi Pandurii Tîrgu Jiu.

CSU Suceava: Pralea (6 intervenţii), Andrei (5), Spiridon – Gavriloaia (8 goluri), Dediu (5), Şoldănescu (5), Ciubotariu (4), Adomnicăi (4), Acatrinei (3), Ţuţu (3), Chiruţ (2).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO/ CSU – Ştiinţa: 34-30"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*