FOTO| CSU Suceava – HC Buzău: 46-28

CSU Suceava a bifat a șasea victorie stagională, după ce s-a impus vineri, pe teren propriu, în fața celor de la HC Buzău, cu scorul de 46-28, în prologul etapei a IX-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin.

Trupa antrenată de Răzvan Bernicu a început în forță duelul cu a doua clasată în serie, iar după primele șapte minute de joc luase deja un avantaj considerabil, 7-1, în urma unui gol marcat de Baican. Cu un nou inter-dreapta, Leonard Acatrinei, autor a 9 goluri în întâlnirea de ieri, gazdele și-au rotunjit avansul la 16-6 până în minutul 18. Buzoienii au echilibrat jocul pe finalul primei reprize, pauza consemnând un ecart de 9 goluri în favoarea CSU-ului, scor 23-14.

Scenariul s-a repetat în repriza secundă, Costea ducând scorul la 33-17, pe contraatac, în doar zece minute de la reluarea jocului. Diferența maximă de pe tabela de marcaj, una de 20 de goluri, avea să se înregistreze în minutul 55, când același Costea puncta pentru scorul de 44-24. Pe final, antrenorul Răzvan Bernicu a ținut să ruleze întreg lotul de jucători, iar CSU Suceava – HC Buzău s-a terminat 46-28, după două reprize trase la indigo, ambele încheiate cu 23-14.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Manea – L. Acatrinei (9 goluri), Baican (7 goluri), Velea (6 goluri), Burlacu (4 goluri), Costea (4), Aldica (4), Petrea (3), C. Bursuc (3), Alexa (2), Vele (2), Olariu (1) și Oprea (1).

“Mă bucur că băieții s-au mobilizat. Și-au dorit să facă un meci bun și au reușit.,Așa trebuie să tratăm orice joc și este îmbucurător că l-am integrat ușor în joc și pe Leonard Acatrinei. Sper ca în cel mai scurt timp să revină și ceilalți accidentați. E nevoie de toată lumea pe acest final de tur de campionat pentru a ne îndeplini obiectivul pe care ni l-am propus”, a declarat antrenorul celor de la CSU, Răzvan Bernicu.

Vezi aici o galerie FOTO de la acest meci!

Rezultatele și programul etapei a 9-a:

CSU Suceava – HC Buzău: 46-28
HC Dobrogea Sud – Atletico Alexandria: 43-28
Farul Constanța – Politehnica Iași: 29-24
GSIP Moreni – CSM II București: 29-34
CS Vicov Bucovina – CSU Târgoviște: 35-27
Știința Bacău – Cimentul Bicaz: 52-16

Clasament sezonul 2015-2016

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close