FOTO| CSU Suceava – Farul Constanța: 35-24

CSU Suceava - Farul Constanta Baican

Echipa locală de handbal, CSU Suceava, a obținut sâmbătă a 8-a victorie în actuala ediție a Diviziei A. „Studenții” au câștigat la 11 goluri diferență, scor 35-24, meciul disputat, pe teren propriu, în compania echipei Farul Constanța.

Gazdele au trecut peste frigul din sală, dar și peste ambiția constănțenilor de a obține puncte la Suceava, și au preluat conducerea încă din startul partidei. După o scurta revenire a oaspeților, la jumătatea primei reprize, când tabela indica 10-8, universitarii au trecut la cârma jocului și au condus la pauză cu 22-13. Chiar dacă în repriza secundă antrenorul Răzvan Bernicu a rulat întreg lotul de jucători, Farul nu a avut forța să revina, iar CSU Suceava s-a impus în final cu 35-24.

“A fost un meci bun făcut de echipa noastră. După ce am văzut stilul de joc al oaspeților, nu au mai avut cu ce să ne surprindă. Mi-a plăcut linia lor de 9 metri, dar, până la urmă, experiența noastră și-a spus cuvântul. Sunt mulțumit de băieti, mai ales că se pregătesc în condiții improprii. Din cauza frigului din sală au apărut accidentări la prima echipă, iar la copii mulți sunt răciți. Vom face demersuri ca următorul meci de acasă, cu Politehnica Iași, să se joace la Școala Generală Nr. 9. Pe această cale, mulțumim directorului și profesorilor de acolo pentru că ne-au primit să făcem antrenamentele”, a declarat Răzvan Bernicu.

De cealaltă parte, antrenorul oaspeților, Eden Hairi, consideră că victoria sucevenilor este pe deplin meritată.

„Nu suntem încă pregătiți pentru meciuri cu echipe de acest nivel. Sucevenii au început mai bine, ne-au dominat și au câștigat clar. Sunt mulțumit de unele perioade, dar s-a văzut lipsa de experiență, pentru că, atunci când ne-am apropiat de adversar, am pierdut mingiile prea ușor în atac”, a spus Eden Hairi.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Spiridon – Burlacu (10 goluri), Baican (6), Petrea (5), Olariu (5), L. Acatrinei (4), Vele (2), C. Bursuc (1), Costea (1), Preda (1), Aldica, Alexa, I. Tcaciuc, Velea.

Pentru HC Farul au marcat: Stankovic (8 goluri), Lekovic (6), Savu (5), C. Ion (2), S. Stoian (1), Cârchia (1), Loghin (1).

Vezi o galerie FOTO de la acest meci!

Într-un alt meci din cadrul etapei a 11-a, CS Vicov Bucovina a fost învinsa, pe teren propriu, de HC Buzău, cu scorul de 24-39.

Rezultatele etapei a 11-a:

CSU Suceava – Farul Constanța: 35-24
GSIP Moreni – Politehnica Iași: 20-36
LPS Piatra Neamț – CSM II București: 20-30
CS Vicov Bucovina – HC Buzău: 24-39
Cimentul Bicaz – Atletico Alexandria: 29-39
Știința Bacău – CSU Târgoviște (amânat)
HC Dobrogea Sud – ACS Teleorman (neprogramat)

Clasament sezonul 2015-2016

În următoarea rundă, CSU Suceava va juca joi, de la ora 10:00, la Moreni, iar gruparea din Vicovu de Jos se va deplasa pe terenul celor de la CSM II București, pentru un meci programat duminică, de la ora 10:00.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| CSU Suceava – Farul Constanța: 35-24"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*