Suceava – Resita: 24-23

Suceava rămane „Bestia Nera” pentru Resita in actuala editie a Ligii Nationale de handbal masculin. Invingatoare in ambele intalniri din sezonul regulat, trupa lui Razvan Bernicu a castigat si astazi, 24-23 (10-14), in prima partida din faza secundă a play-out-ului.

Sucevenii incep greu meciul si se vad condusi cu 0-2. Bahan aduce primul gol pentru gazde, Rohozneanu reface diferenta, inscrie Sandu, iar Ciubotariu face 3-3 in minutul 10. „Studentii” trec pentru prima data in avantaj in minutul 18, cand Ciubotariu inscrie pe contraatac pentru 8-7, iar Omer cere time-out. Trei minute mai tarziu, se schimba si portarul la oaspeti: intra Ionescu in locul lui Marocico. Mutarea se dovedeste inspirata. Din minutul 23, cand Nenita a facut 10-8, si pana la finalul reprizei, Resita a marcat sase goluri consecutive! Gasim cu greu spatii, iar cand dam la poarta se opune Ionescu. Nici de la 7 metri nu poate fi invins portarul banatenilor, apara la Burlacu. In poarta cealalta, Spiridon se opune la executiile lui Stan si Marta. 10-14 la pauza, dar nu-i nimic. Am recuperat si handicapuri mai mari!

Sandu inscrie primul gol al partii secunde, Spiridon are o dubla interventie, iar Bahan face 12-14. N-au trecut nici cinci minute, iar gazdele sunt din nou in carti. „Niciodata!” striga Stan, in huiduielile spectatorilor. Este luat in primire de Bahan, sunt polite de platit de la meciul trecut. Jocul continua cu greseli de ambele parti. Nenita, Petrea si Spiridon ne tin aproape, iar Sandu egaleaza in minutul 42, 17-17. Timp de odihna pentru Caras-Severin. La reluare, Spiridon continua sa demonstreze, iar Nenita si Ciubotaru marcheaza pentru 20-18. Spectatorii sunt in picioare. Su-cea-va! Banatenii egaleaza rapid, pe fondul sonor ramane doar toba. Cu sase minute inainte de finalul partidei, tabela arata 21-21. Sandu inscrie de doua ori, 23-21, si, din nou, time-out Resita. Inca o parada a lui Spiridon, iar acum aplauda TOTI spectatorii. Nu este suficient, oaspetii se apropie la un gol. Bahan este pus jos de Stan, cum sa nu fluieri?! Au mai ramas 60 de secunde. Sandu si colegii sai pleaca spre poarta adversa. Plimba putin mingea, time-out, 15 secunde ramase! Ionescu apara la Nenita si imediat se face 23-23. Mai sunt 8 secunde! Sucevenii repun repede, mingea ajunge la Bahan, care este oprit in ultimul moment de, ati ghicit, Stan. Timpul s-a scurs, dar este 7 metri. Si cartonas rosu pentru Stan. Bahan se ridica si ia mingea sa bata. Se resimte dupa cele 60 de minute de lupta, dar nu tremura! Nu e genul. Mai multe emotii are Ciubotariu. Mingea este atinsa cu bratul drept de Ionescu, dar ajunge in plasa. In februarie 2013, in aceleasi imprejurari şi tot cu Reşiţa, Chirut isi asumase responsabilitatea aruncarii de la 7 metri. Atunci a fost 21-20, acum 23-22.

CSU Suceava: Spiridon, Ilii – Sandu 7 goluri, Ciubotariu 6, Nenitsă 4, Bahan 4, Petrea 2, Burlacu 1, Panait, Eros, Roșu, Olariu, Dumitraș, Negrușeri

CS Caraș-Severin: Ionescu, Marocico – Marta 5 goluri, Grigoraș 4, Rohozneanu 3, Petrea 3, Stan 3, Vaidasigan 2, Turcu 2, Grozăvescu 1, Sas

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. FELICITARI ECHIPEI CSU SUCEAVA , BRAVO BAIETI !!!!
    TREBUIE SA INVINGETI SI LA CSM BUCURESTI, SUNTETI MAI BUNI !

  2. BRAVO SUCEAVA, CU SPIRITUL VOSTRU DE LUPTATORI SI ARBITRAJUL FOARTE CORECT ATI INVINS, CHIAR DACA MULTI NU MAI CREDEAU ASTA . SPER CA LA BUCURESTI SA AVETI ACEIASI ATITUDINE . MULTA BAFTA !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close