FOTO| CSU II- U Galaţi: 39-32

Universitatea II Suceava şi-a trecut în cont a treia victorie consecutivă în campionat, după ce s-a impus astăzi, cu scorul de 39-32, în faţa celor de la Universitatea Galaţi, într-un meci desfăşurat în sala Lps şi care a contat pentru etapa a 9-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin. Întărită cu câteva nume grele de la prima echipă, trupa antrenată de Răzvan Bernicu a condus ostilităţile de pe teren încă din debutul întâlnirii, reuşind să se distanţeze la trei goluri după primele zece minute, scor 7-4. Deşi au poposit la Suceava din postura de ocupanţI a locului 3 în clasamentului seriei şi cu pretenţii de promovare, gălăţenii au ţinut cu greu ritmul impus de gazde, Universitatea II intrând la pauză cu un avans consistent de patru reuşite, scor 19-15.

Ajutaţi de reuşitele lui Cântec, cel care avea să-şi treacă în cont nu mai puţin de 13 goluri pe parcursul partidei de ieri, handbaliştii suceveni şi-au păstrat ecartul până la jumătatea reprizei secunde, când tabela de marcaj din sala LPS indica scorul de 29-24 în favoarea gazdelor. Echipa lui Răzvan Bernicu a scăpat definitiv de emoţiile victoriei în ultimul sfert de oră al jocului, sucevenii reuşind să ducă scorul la 38-28 în minutul 56, aceasta fiind de altfel şi diferenţa maximă înregistrată între cele două echipe. În final a fost 39-32 şi Universitatea II urca astfel pe podium în clasamentul seriei, cu şase victorii obţinute în opt partide jucate.

Universitatea II Suceava: Drăghici, Nedelcu – Cântec (13 goluri), Amihăesi (6), Petrea (6), Roşu (4), Cadar (3), Şerban (2), Ţigănaşu (2), Camilari (2), Târzioru (1), Buga, Vele, Aldica. Antrenor: Răzvan Bernicu.

În runda următoare, gruparea suceveană va evolua duminică pe terenul vecinilor de la Lps Piatra Neamţ.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| CSU II- U Galaţi: 39-32"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*