FOTO| CSU II – Buzău: 38-26

Universitatea II a revenit pe fagasul victoriilor, dupa ce s-a impus astazi dupa-amiaza, in sala Lps, cu scorul de 38-26, in fata gruparii Hc Buzau, intr-un meci contand pentru etapa a 7-a a Diviziei A la handbal masculin.

Condusa de pe banca tehnica de Razvan Bernicu, echipa suceveana si-a intrat ceva mai greu in ritm, astfel ca oaspetii au condus ostilitatile dupa primele sase minute de joc, cand tabela de marcaj indica scorul de 2-4. Gazdele au replicat furibund, restabilind egalitatea in minutul 10, cand Leordean puncta din extrema dreapta pentru scorul de 5-5. Ajutati dintre buturi de paradele lui Spiridon, “studentii” au defilat in urmatoarea decada a intalnirii, astfel ca, in minutul 20, Universitatea II avea un avantaj de sase goluri, dupa ce Tarzioru a inscris pe contraatac pentru scorul de 13-7. Pana la pauza, Sandu si Smeu au facut ravagii pe linia de 9 metri, iar sucevenii incheiau prima repriza cu un avans mai mult decat confortabil pe tabela, scor 21-10.

In primele sase minute ale reprizei secunde, Nedelcu a ferecat poarta suceveana, iar pe contre Aldica majora si mai mult diferenta, dupa ce a punctat de pe extrema pentru scorul de 24-10. Desi gazdele au schimbat liniile, ecartul s-a pastrat pana in minutul 45, cand acelasi Sandu puncta pentru scorul de 29-15. In ultimul sfert de ora, sucevenii au mai redus din turatie, terminand intalnirea cu un avantaj de 12 goluri, scor 38-26.

Universitatea II Suceava: Spiridon, Nedelcu, Ilii – Sandu (6 goluri), Smeu (5 goluri), Petrea (4), Leordean (4), Aldica (4), Tarzioru (3), Tiganasu (3), Roban (2), Besliu (2), Olariu (2), Negruseri (2), Camilari (1) si Dumitras.

In runda viitoare, Universitatea II va juca sambata, de la ora 12.30, in fieful celor de la Dinamo II Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| CSU II – Buzău: 38-26"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*