FOTO| CSU, a doua victorie

Universitatea Suceava a bifat astazi a doua victorie in meciurile amicale. Echipa locala de handbal s-a impus cu scorul de 42-40 in fata Selectionatei de tineret a Romaniei, intr-un joc desfasurat in sala Liceului cu Program Sportiv.

“Tricolorii” au avut un start fulminant de partida, conducand cu scorul de 5-1 dupa doar patru minute de la startul jocului. Sucevenii au restabilit egalitatea abia in minutul 25, la scorul de 20-20. Pauza a gasit Universitatea cu un avantaj de doua goluri, 23-21. Oaspetii au recuperat din handicap in startul reprizei secunde si au reusit sa conduca in cateva randuri la doua goluri. Experienta sucevenilor si-a spus, insa, cuvantul in ultima parte a meciului, Universitatea impunandu-se in final cu scorul de 42-40

CSU Suceava: Andrei (5 interventii), Selaru (5) – Gavriloaia (7 goluri), Pancu (6), Acatrinei (6), Soldanescu (5), Rosu (4), Matei (3), Amihaesi (3), Mitrea (2), Tutu (2), Besarab (2), Petrea (2), Cintec, Tiganasu.

In primul meci al zilei, Universitatea II Suceava a cedat in fata gruparii Steaua Bucuresti cu scorul de 36-41. Echipa antrenata de Razvan Bernicu a condus la pauza la 7 goluri diferenta, scor 24-17. Tinerii handbalisti suceveni au clacat, insa, imediat dupa reluarea jocului. Steaua a recuperat rapid handicapul, dupa care cele doua formatii au mers cap la cap. Oaspetii s-a distantat in minutele de final si s-au impus cu scorul de 36-41. In meciul de astazi, Razvan Bernicu a contat pe urmatorii jucatori: Draghici – Iriciuc, Aldica, Tirzioru, Smeu, Vele, Buga, Dumitras, Cadar, Camilari si Besliu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| CSU, a doua victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*