CSU II Suceava – Vicov: 45-25

csu2 Suceava - Vicov Bucovina

CSU 2 Suceava şi-a adjudecat de o manieră categorică duelul judetean din Divizia A susţinut în compania celor de la Vicov Bucovina. Trupa lui Iulian Dugan s-a impus cu scorul de 45-25 în meciul disputat joi în sala Liceului cu Program Sportiv.

Veniţi la Suceava fără câţiva jucători de bază, oaspeţii au rezistat doar în primele opt minute, la finalul cărora conduceau cu scorul de 3-4. În următoarele trei minute gazdele au marcat cinci goluri consecutive, iar până la pauză s-au distanţat la şase lungimi, scor 19-13. Repriza secundă a fost la discreţia sucevenilor, portarul Nicolaevici fiind neputincios în faţa iureşului gazdelor. CSU 2 Suceava s-a impus în final la o diferenţă de 20 de goluri, scor 45-25, şi a bifat a şaptea victorie din acest sezon. Principalii marcatori ai gazdelor au fost Costea, cu 7 goluri, urmat de Marţuneac şi Alexa, cu câte şase reuşite. De cealaltă parte, în atacul vicovenilor s-a evidenţiat Zubaş, autor a 9 goluri.

CSU 2 Suceava: Duman, Manea – Costea (7 goluri), Marţuneac (6), Alexa (6), Todică (4), Aldica (4), Gvinda (4), Anghel (3), Olariu (3), Marmeliuc (3), Enescu (3), Scorobohaci (2), Bădeliţă;

CS Vicov Bucovina: Nicolaevici – Zubaş (9), Vlădean (4), Hras (4), Boca (3), Danileţ (3), Babiuc (2);

Vezi o galerie foto de la această partidă!

În următoarea etapă, a 27-a din Divizia A, satelitul Universităţii va juca la Piatra Neamţ, iar Vicov Bucovina va primi vizita grupării Teleorman Alexandria.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II Suceava – Vicov: 45-25"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*