CSU II – CSU Târgovişte: 49-16

CSU 2 Suceava - CSU Targoviste

CSU 2 Suceava a inregistrat astazi prima victorie din actualul sezon al Diviziei A la hadbal masculin. Formatia condusa de Iulian Dugan s-a impus, in sala LPS, cu scorul de 49-16 in fata gruparii CSU Targoviste, intr-un meci din cadrul etapei a 10-a.

Desfasurata in prezenta a circa 100 de spectatori, printre care si antrenorii primei echipe, Petru Ghervan si Razvan Bernicu, partida a fost la discretia gazdelor. Tinerii handbalisti suceveni au inceput in forta partida si s-au distantat la zece goluri dupa doar un sfert de ora, 13-3. Oaspetii au echilibrat ostilitatile in urmatoarele cinci minute, dupa care CSU 2 Suceava a revenit la conducerea scorului, iar la pauza conducea cu 24-8. Sucevenii au continuat sa-si majoreze avansul in startul reprizei secunde, iar in minutul 37 tabela de marcaj indica scorul de 31-10. Dupa alte opt minute echilibrate, a urmat asaltul final al trupei lui Iulian Dugan. Din minutul 47, cand scorul era 38-16, si pana la final universitarii au marcat 11 goluri fara sa primeasca vreunul. Chiar si portarul Eduard Duman a înscris de la 9 metri. CSU 2 Suceava s-a impus in final cu scorul de 49-16 si a urcat, doua pozitii in clasament, pana pe locul 11.

CSU 2 Suceava: Manea, Duman – Roban (10 goluri), Preda (9), Enescu (9), Alexa (7), Vinda (5), Martuneac (4), Turcu (3), Marmeliuc (1), Duman (1), Badelita.

Intr-un alt meci al etapei a 10-a din esalonul secund, gruparea Vicov Bucovina a pierdut pe terenul Stiintei 2 Bacau cu scorul de 52-24 (28-11). Urmatoarea runda a programeaza duelul direct dintre cele doua reprezentante ale judetului Suceava in Divizia A. Intalnirea va avea loc sambata la Vicovu de Jos.

Vicov Bucovina Nicolaevici

Foto: Victor Eugen Mihai – VEM

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II – CSU Târgovişte: 49-16"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*