CSU II – Alexandria: 30-33

CSU2 Suceava - Teleorman Alexandria Alexa

CSU 2 Suceava a încheiat anul cu o înfrângere. Deşi a avut în componenţa mai mulţi jucători de la prima echipă, formaţia condusă de Iulian Dugan a fost învinsă marţi, pe teren propriu, de Teleorman Alexandria cu scorul de 30-33 (13-16). Meciul a contat pentru etapa a 15-a din Divizia A la handbal masculin.

Începutul partidei a stat sub semnul echilibrului, astfel că în minutul 12 tabela de marcaj indica scorul de 6-6. Cu foştii universitari Negruşeri şi Panait în lot, oaspeţii au marcat apoi şase goluri şi au primit doar unul. Spre sfârşitul primei reprize, echipa suceveană a echilibrat situaţia, iar pauza a consemnat un avantaj de doar trei goluri pentru gruparea din Alexandria, scor 13-16. Teleormănenii au început în forţă partea secundă, iar pe fondul intervenţiilor portarului Anghel, conduceau în minutul 40 cu 14-24. Până spre finalul partidei, oaspeţii au păstrat un avans constant de şapte goluri. Sucevenii au mai recuperat din handicap în ultimele două minute de joc, când au înscris patru goluri consecutive. Martuneac, în două rânduri, Costea şi Olariu au punctat pentru scorul final de 30-33.

CSU 2 Suceava: Manea – Costea (6 goluri), Preda (5), Eros (5), Aldica (4), Olariu (3), Alexa (3), Martuneac (2), Marmeliuc (1), Enescu (1), Turcu, Cîmpan, Tcaciuc Ioan, Roban, Petrea;

CSU 2 Suceava a încheiat anul pe locul 11 în Divizia A, cu 8 puncte obţinute în 13 partide. Jucătorii pregătiţi de Iulian Dugan au programat următorul meci oficial pe 14 februarie, când vor primi vizita grupării HC Arges Piteşti.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSU II – Alexandria: 30-33"

  1. Intr-un joc disputat pe 20 decembrie, Vicov – Bicaz 30-32 (13-15).

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*