FOTO | CSM Suceava – Ştiinţa Bucureşti: 3-0

CSM Suceava si-a consolidat locul 3 in clasamentul seriei de est a Diviziei A2 la volei masculin, dupa ce s-a impus sambata, in sala Unirea, in minimum de seturi, in fata celor de la Stiinta Bucuresti. Aflata la prima aparitie din acest an in fata propriilor suporteri, trupa antrenata de Victor Pancu a tras din greu in primele doua seturi, castigate de gazde cu 25-22 si 25-23. Sasu si compania s-au descatusat abia in actul trei, adjudecat lejer de suceveni, cu 25-13.

Am câstigat mai greu decât ma asteptam, abia în setul al treilea baietii jucând ca la carte. Am facut un prim pas în atingerea obiectivului propus pentru aceasta parte de campionat si anume sa castigam meciurile de pe propriul teren. Vom mai juca acasa cu Rapid Bucuresti si trebuie sa câstigam si acel meci. Pana atunci, astept sa vad cum vom aborda meciul de la Bacau”, a declarat antrenorul sucevean Victor Pancu.

CSM Suceava a mizat in partida de sambata pe urmatorii jucatori: Sasu, Hutuleac, Gontariu, Mihut, Pietraru, Giurca, Lupuleasa, Orasanu si Amariei.

Vezi o galerie FOTO de la meciul CSM Suceava – Stiinta Bucuresti!

Rezultatele etapei a VIII-a:
CSM Suceava – Stiinta Bucuresti 3-0
Stiinta Bacau – Steaua Bucuresti 3-1
Dacia Buzau – Rapid Bucuresti 3-1

Clasament: 1. Bacau 21p, 2. Steaua 20p, 3. CSM Suceava 12p, 4. Rapid 9p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO | CSM Suceava – Ştiinţa Bucureşti: 3-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*