FOTO | CSM – Stiinta: 3-2

Voleibaliştii suceveni au încheiat anul cu o victorie în tie-break. CSM Suceava s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, în faţa Ştiinţei Bacău, cu scorul de 3-2. Meciul a contat pentru prima etapă din returului Diviziei A2 la volei masculin.

Pe fondul lipsei de concentrare a gazdelor, băcăuanii şi-au adjudecat primul set cu scorul de 25-18. Jucătorii pregătiţi de Victor Pancu şi-au revenit în următoarele două seturi, pe care le-au câştigat la 12 şi la 16. Partida se îndrepta spre o victorie lejeră a sucevenilor, dar oaspeţii au continuat să spere. La capătul unui joc echilibrat, Ştiinţa avea să se impună în al patrulea act cu scorul de 25-21, trimiţând partida în tie-break. CSM Suceava a început bine setul decisiv, a condus în permanenţă la trei puncte diferenţă, iar în final s-a impus cu 15-13.

În urma victoriei de sâmbătă, a şaptea din acest sezon, echipa antrenată de Victor Pancu a încheiat anul pe locul 3. Voleibaliştii suceveni vor relua meciurile oficiale pe 18 ianuarie, când vor evolua pe terenul grupării Dacia Buzău.

COMENTARII:

1 Comentariu la "FOTO | CSM – Stiinta: 3-2"

  1. ce secsi sunt baietii asta. mama ce fantezii am cu ei

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*