CSM Bucovina – Arad: 21-17

Rugbystii suceveni au debutat cu o victorie in noul sezonul al Diviziei Nationale. CSM Bucovina s-a impus, astazi, pe terenul „Unirea”, cu scorul de 21-17 (3-7), in fata formatiei CSU Arad, gratie unui eseu marcat de Stefan Stefaroi in ultimul minut de joc.

Partida a inceput rau pentru suceveni, Tepsanu fiind luat cu ambulanta de pe teren. Imediat, oaspetii au deschis scorul in urma unei gramezi ordonate, iar CSM Bucovina se vedea condusa cu 0-7 inca din minutul 6. Din acel moment, doar gruparea gazda a mai contat in joc. Flutur, de trei ori, si Brateanu, o data, au tras la „bete”, insa doar primul a reusit sa puncteze, o data. Condusi la pauza cu scorul de 3-7, sucevenii au avut un start de repriza secunda fulminant. La sase minute de la reluarea jocului, Flutur a transformat o lovitura de pedeapsa, iar la faza imediat urmatoare Stefan Stefaroi a dus echipa gazda in avantaj. Flutur a transformat pentru 13-7, dupa care a mai punctat o data din lovitura de pedeapsa, scor 16-7. Pe fondul unei maniere de arbitraj indelung criticata de suporterii gazdelor, oaspetii au intors rezultatul cu cinci minute inainte de fluierul final, prin doua eseuri netransformate, scor 16-17. In ultimele secvente de joc, cand nimeni nu se mai astepta, Stefan Stefaroi a gasit o bresa pe flancul stang, a patruns printre trei adversari, si a culcat balonul in terenul de tinta advers pentru 21-17.

In urmatoarea etapa a Diviziei Nationale de rugby, CSM Bucovina va evolua, sambata viitoare, pe terenul gruparii RCM Galati.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSM Bucovina – Arad: 21-17"

  1. Bravo Stefan…esti de-al nostru 😀

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*