FOTO| Bucovina – RC Bârlad

Bucovina Suceava a inceput cu stangul noul sezon al Diviziei Nationale. In prima etapa, echipa antrenata de Constantin Vlad a pierdut astazi, pe terenul Unirea, cu scorul de 18-27, in fata celor de la Rc Barlad.

Oaspetii au inceput mai bine confruntarea, luand un avans de zece puncte inca din primul sfert de ora, dupa un eseu inscris de Neagu, plus o lovitura de pedeapsa si o transformare semnate de Ibanescu. Desi s-a apropiat de terenul de tinta advers, trupa antrenata de Constantin Vlad a punctat doar de pe con, printr-o lovitura de pedeapsa transformata de Brateanu, in vreme ce barladenii si-au trecut in cont un nou eseu in ultimul minut al reprizei, cand Postolache a stabilit scorul pauzei la 15-3 pentru vizitatori.

Gazdele au redus diferenta in debutul partii secunde, cand acelasi Brateanu a transformat o lovitura de pedeapsa pentru scorul de 6-15. Gruparea barladeana a replicat insa prompt, luand un avans decisiv prin doua eseuri marcate de Pahonea si Racovita, care au dus scorul la 27-6 in favoarea oaspetilor. Csm Bucovina a mai redus din diferenta in ultimul sfert de ora, dupa ce Simion a culcat balonul in terenul de tinta, iar Brateanu a marcat pintr-un eseu de penalizare, stabilind scorul final la 27-18 pentru Rc Barlad.

Ma asteptam la o victorie, dar prestatia noastra a fost una modesta, in special in prima repriza. Oaspetii au avut un joc combinativ, in viteza, au jucat foarte rapid pe axa laterala, in timp ce noi nu am facut pressing si am ratat multe placaje. In prima repriza, am avut mai multe posibilitati de a marca, dar nu am finalizat si astfel am ratat o mare sansa de a debuta cu o victorie in noua editia de campionat”, a declarat antrenorul sucevean Constantin Vlad, dupa 18-27 cu Rc Barlad.

In celelate doua jocuri din runda inaugurala a Diviziei Nationale la rugby, Cso Pantelimon Bucuresti a castigat, cu scorul de 19-10, in fieful celor de la Stejarul Buzau, in vreme ce CS Universitatea Arad a trecut pe teren propriu, cu scorul de 31-12, de gruparea Stiinta Petrosani. In urmatoarea etapa de campionat, Csm Bucovina Suceava va evolua duminica, 22 aprilie, pe terenul celor de la Stiinta Petrosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Bucovina – RC Bârlad"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*