FOTO | Bradul – Gloria II: 2-6

Vezi o galerie foto de la barajul de promovare in Liga a 3-a, dintre Bradul Putna si Gloria II Bistrita! Partida s-a desfasurat sambata pe terenul II cu iarba al bazei sportive Ceahlaul Piatra Neamt si s-a incheiat cu scorul de 6-2 in favoarea ardelenilor. Ambele goluri ale formatiei sucevene au fost marcate de Paul Bosancu (foto).

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

11 Comentarii la "FOTO | Bradul – Gloria II: 2-6"

 1. daca era preutesti lua doar 3 asa ca Putna va asteptam pe malul somuzului

 2. Prietene dupa cum joaca Somuzul Preutesti, sigur lua 5 6 , stai linistit !

 3. ce goluri ati dat ma…cu noroc…nui nimica veniti la preutesti suporterii stau in somuz si fotbalistii cu picioarele in buzunare….a dat putna de teren mare is varza…au avut noroc ca a prins preutestiu pe terenul ala de la putna cu brazde si pietre pe el…nici de pascut vacile nu e bun…in pana mea…

 4. Pt toți frustratii si prietenii lor: pana in vara lui 2015, Bradul Putna este campioana judetului! Ciocu mic si joc de glezne! Munciți si voi, câștigati un campionat, jucati un baraj si apoi deschideți gura! De teorii si nebuni e plină lumea! Hai pa!

  • Dacă veţi juca tot aşa…cu blaturi, este posibil să ajungă Putna iar campioană. Şi va ajunge la fel, poate mai rău, ruşinea judeţului. Tot înainte, ,,mare campioană „!!!

   • ptr. suporter Din cate mi-aduc aminte la marea sarbatoare a comunei PREUTESTI ati jucat un meci amical cu RAPID CFR SUCEAVA ( ciuca batailor din liga a II-a) si va dat 5-1 daca nu gresesc . Asa ca nu compara RAPID CFR SUCEAVA care a jucat play out cu GLORIA BISTRITA II care a jucat plaf off.

    • Meciul a fost unul amical, de relaxare şi fără miză şi totuşi Rapid este in liga a2a, dacă nu ştiai ! Pe când, MARII CAMPIONI de la Putna, nu au mers să se relaxeze, ei au avut un obiectiv, să arate judeţului ce mari vedete sunt. Şi ne-a demonstrat !!!
     Nu avea nimeni, nimic cu ei dacă jucau corect în campionat, dar după atâtea blaturi, cu alte echipe, cu arbitri, au reuşit să fie huliţi de multă lume !

     • Inteligentule, da de tratamentul ~a la malini~ a celor de la preutesti nu spui nimic? Pun pariu ca preutestiu a vrut sa demonstreze multe si au jucat cu mai mare ambitie decat cei de la putna care parca nici nu au vrut sa promoveze. Terminati vrajeala cu marele club din preutesti ca o sa va lamuriti voi cat de curand…

 5. MONDRAGON gospodar | 25 iunie 2014 at 9:29 | Răspunde

  we spintecatule blatruri aa???

 6. Nici o echipă nu a contestat felul în care a jucat Preuteştiul, din contră, băieţii ştiu fotbal şi nu rupere de picioare ca Putna.Mi-e milă de tine când spui că n-au vrut să promoveze şi să se facă de râs ! După atâţia bani aruncaţi în vânt…asta e valoarea!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*