FOTO| Baieţii da, fetele ba

LPS Suceava a început în forţă partea secundă a Campionatului Naţional de volei masculin rezervat echipelor de cadeţi. În primul meci programat în acest an, echipa antrenată de Vasile Moşuc s-a impus duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa celor de la CSŞ Râmnicu Sărat.

Calificată deja la turneul semifinal, echipa suceveană a tranşat soarta confruntării cu buzoienii în doar 70 de minute de joc, după ce a câştigat cu 25-18, 25-22 şi 26-24 la seturi. În urma acestui succes, gruparea suceveană şi-a consolidat locul secund în clasamentul seriei, cu şase victorii şi o singură înfrângere în primele şapte runde ale sezonului regulat. În următoarea etapă, LPS Suceava va evolua pe terenul vecinilor de la CSŞ Triumf Botoşani, într-un meci programat pe data de 29 ianuarie.

LPS Suceava a mizat în acest meci pe următorii jucători: Claudiu Locovei, Răzvan Pricop, Laurenţiu Filimon, Vlad Strătula, Ciprian Boanţă, Sergiu Luca, Alexandru Cojocariu, Alexandru Scurtu, Sebastian Cocârlă, Eusebiu Muntean. Antrenor: Vasile Moşuc.

În schimb, echipa de cadete a celor de la LPS Suceava a pierdut primul joc programat în acest an. Formaţia antrenată de Ionuţ Beligan a fost cedat duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, în faţa celor de la CSŞ Unirea Iaşi. Venită la Suceava din postura de lider a seriei, gruparea oaspete şi-a adjudecat setul inaugural cu scorul de 25-23. Gazdele au replicat în actul secund, pe care l-au câstigat cu scorul de 25-22, dar au cedat următoarele doua seturi cu 22-25 şi 14-25. În penultimul joc programat în acest an în cadrul sezonului regulat, gruparea suceveană va evolua duminică, 29 ianuarie, pe terenul vecinilor de la CSS Pro Volei Botoşani.

LPS Suceava a contat în acest meci pe următoarele sportive: Roxana Jauca, Diana Tocari, Simona Lahman, Roxana Ilaşi, Oana Nica, Anamaria Danilevici, Bianca Zalinschi, Andreea Ichim, Gabriela Milici, Bianca Toma, Adelina Popescu, Andreea Jauca.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Baieţii da, fetele ba"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*