FOTO| ACS Juniorul a debutat cu un eșec

Stadionul Areni găzduiește în aceste zile unul dintre cele două turnee semifinale rezervate echipelor de juniori D. În primul meci, gazda competiției, ACS Juniorul Suceava, a fost învinsă joi dimineața de Viitorul Constanța cu scorul de 0-5(0-3).

Deși nu s-au bazat în mijlocul defensivei pe Leonard Pascar, sucevenii au făcut o figură frumoasă în startul întâlnirii cu constănțenii. Plusul de valoare al oaspeților și-a spus până la urmă cuvântul. Viitorul a înscris de trei ori pe finalul primei reprize, iar după pauză a mai punctat în două rânduri pentru scorul final de 0-5. Pentru dobrogeni au înscris Sasha Agiveli – un hattrick, Nicolas Popescu și Răzvan Tănasă. În al doilea meci de joi, grupările Stars Brăila și Regal Sport București au încheiat la egalitate, scor 3-3.

„Am întâlnit din start cea mai valoroasă echipă. Viitorul Constanța este o selecționată cu cei mai valoroși jucători de 2003 din țară, chiar și din Republica Moldova, și cred că va câștiga titlul național. Poate diferența de scor este puțin cam mare. În unele momente am jucat de la egal la egal cu ei, dar până la urmă aceasta este diferența dintre cele două echipe la ora actuală. Chiar dacă ne-am îndeplinit deja obiectivul pentru acest sezon, ne dorim mult să câștigăm următoarele două meciuri”, a declarat antrenorul Bogdan Pantea.

Vezi aici o galerie FOTO de la acest meci!

Turneul semifinal de la Suceava va continua cu următoarele jocuri:

Vineri:
ora 09.30: Viitorul Constanța – Regal Sport București
ora 11.30: Juniorul Suceava – Stars Brăila
Sâmbătă:
ora 09.30: Stars Brăila – Viitorul Constanța
ora 11.30: Juniorul Suceava – Regal Sport București

La categoria de vârstă 2003, ACS Juniorul Suceava are în componență următorii jucatori: Răzvan Zofotă, Sebi Nechita, Alex Crap, Andrei Varasciuc, David Toader, Albert Hofman, Denis Solovăstru, Alex Cazac, Leonard Pascar, Vlad Hreceniuc, Robert Făgăraș, Tiberiu Danileț, Vlad Luțu și Marian Ilie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *