Fotbalul lasă de dorit

Prezent ieri la festivitatea de premiere de la CSM Suceava, viceprimarul Lucian Harsovschi a precizat ca municipalitatea a alocat pana acum doar 1,4 de milioane de lei noi din totalul de 1,975 de milioane pe care autoritatile sucevene au anuntat initial ca le vor pune la bataie pentru activitatile sportive din anul 2010.

Unul dintre sporturile vaduvite de o parte din bugetul promis de municipalitate este handbalul, care a primit doar 80% din suma de 1 milion de lei noi pe care Primaria s-a angajat sa o vireze in 2010 catre Universitatea.

In ciuda eforturilor foarte mari pe care le-am facut, Primaria a reusit sa aloce in acest an peste 14 miliarde de lei vechi catre cluburile sportive din oras. Sper sa ne mentinem pe aceiasi pozitie si in 2011, pentru ca sportul este un domeniu care poate aduce mandrie Sucevei”, a spus Harsovschi.

Acesta a fost completat de presedintele Comisiei pentru Turism, Tineret si Sport din cadrul Primariei, Corneliu Vornicu, care a precizat ca fotbalul este singura ramura sportiva care lasa in continuare de dorit la Suceava.

Sportivii sunt cei mai buni ambasadori, iar prin rezultatele deosebite obtinute de ei, reusim sa iesim din cotidianul pe care-l traim din punct de vedere economic. Toate ramurile sportive au adus mandrie Sucevei, cu exceptia fotbalului a carui calitate lasa in continuare de dorit”, a adaugat Corneliu Vornicu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fotbalul lasă de dorit"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*