„Fotbal și Feminitate” revine la Suceava

Municipiul Suceava va gazdui pentru al patrulea an consecutiv turneul final “Fotbal si Feminitate”, care reprezinta un  proiect de dezvoltare a fotbalului feminin initiat de UEFA si promovat de FRF cu ajutorul AJF-urilor din intreaga tara.  Adresata jucatoarelor sub 14 ani, competitia din acest an va avea loc sambata si duminica, pe terenurile sintetice de la LPS si va aduna la start echipe din 14 judete: Arges, Brasov, Harghita, Salaj, Vrancea, Alba, Bihor, Mehedinti, Vaslui, Bistrita-Nasaud, Dolj, Hunedoara, Teleorman si Suceava.

Selectionata Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava este condusa de profesorul Nicu Patraucean, care detine în palmares un titlu de campion al României cu echipa de fotbal feminin din Straja, la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar.

Componenta celor patru grupe:

Grupa A:
Arges
Brasov
Harghita
Salaj

Grupa B:
Vrancea
Bihor
Mehedinti
Alba

Grupa C:
Vaslui
Bistrita
Dolj

Grupa D:
Suceava
Hunedoara
Teleorman

Este o mandrie pentru noi sa primim pentru a patra oara organizarea turneul final. La sfarsitul acestei saptamani vom fi capitala fotbalului feminin din Romania si sper sa ne ridicam din nou la nivelul asteptarilor. Sper ca fetele care vor juca fotbal in cadrul acestui proiect sa ramana aproape de sport si, poate, sa le vedem in tricoul echipei nationale pe viitor”, a precizat presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Invitatii speciali ai turneului “Fotbal si Feminitate” sunt presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, directorul de dezvoltare din cadrul FRF, Ciprian Paraschiv,  si presedintii celor 14 AJF-uri participante.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *