Fotbal în batjocură

Aproximativ o luna de zile. Atat a durat proiectul lui Dumitru Moldovan si Ioan Radu la carma Rapidului. Nemultumiti ca nu primesc sprijinul promis la inceputul lunii ianuarie, cei doi au parasit gruparea din Areni.

Dumitru Moldovan a anuntat astazi ca paraseste divizionara a III-a Rapid Suceava. Fostul presedinte a invocat in primul rand lipsa de interes a finantatorilor si incertitudinea fata de proiectul pe care l-a realizat impreuna cu Ioan Radu la inceputul anului.

“Le-am promis jucatorilor ca cel tarziu pana astazi le vom da banii pe luna ianuarie. Am vazut, insa, ca timp de o luna de zile nu a fost nicio dorinta de a relansa fotbalul in Suceava. Am decis sa imi dau demisia pentru ca nu vreau sa fiu un presedinte de Liga a III-a si sa am obiectiv evitarea retrogradarii. Eu am venit in ideea de a face o echipa, ca din vara sa pot ataca promovarea. Timp de o luna am vazut ca nu ne ajuta nimeni, vorbim singuri si este greu sa tinem jucatorii si sa ii chemam la antrenamente cu promisiuni. Asteptam mai multa implicare din partea celor care ne-au promis ajutor, dar nu vrea sa dau nume. Am facut un proiect despre care nu s-a mai vorbit deloc. Atata timp cat proiectul meu nu este valabil, nu mai are rost sa vin”, a anuntat Dumitru Moldovan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fotbal în batjocură"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*