Foresta va testa trei jucători noi cu ocazia amicalului de joi cu Aerostar Bacău

Foresta evolueaza joi, cu incepere de la ora 11.00, pe terenul divizionarei secunde Aerostar Bacau, in cel de-al doilea meci amical pe care “galben-verzii” il au programat de la startul pregatirilor de vara. Cu ocazia acestui joc, antrenorii Bogdan Tudoreanu si Mihai Gurita ii vor vedea pentru prima oara la lucru si pe cei trei jucatori sositi pe Areni in aceasta saptamana, este vorba de fundasii Razvan Dulap (Soimii Lipova – foto) si Razvan Tacutanu (Stiinta Miroslava) si de atacantul Razvan Gorovei (ASU Politehnica Timisoara).

Incepand de vineri, “galben-verzii” vor intra in regim de semcantonament la stadionul Areni si vor avea programate cate doua antrenamente pe zi. In ultima perioada a pregatirilor de vara, Foresta are inca trei amicale cu CSM Roman (8 august), CSM Pascani (11 august) si Somuz Falticeni (14 august).

In viitorul sezon al Ligii a III-a, programat sa debuteze in ultimul weekend din luna august, Foresta Suceava va evolua în Seria I, alaturi de formatiile, Stiinta Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Otelul Galati, CSM Bucovina Radauti, CSM Roman, Sporting Liesti, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focsani, FC Odorheiu Secuiesc, Sanatatea Darabani, ACS Somuz Falticeni, CSM Ceahlaul Piatra Neamt, CSM Pascani si nou-invitatele FC Botosani II si Politehnica II Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta va testa trei jucători noi cu ocazia amicalului de joi cu Aerostar Bacău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*