Foresta va fi antrenată de Adrian Iencsi

Foresta Suceava isi aduce antrenor cu licenta PRO in perspectiva viitorului sezon. Astfel, oficialii gruparii de pe Areni au ajuns la o intelegere cu Adrian Iencsi, tehnicianul in varsta de 41 de ani urmand sa vina duminica, la Suceava, pentru a semna contractul.

Posesor al licentei PRO din 2015, in urma unui stagiu de specializare la AS Roma, Adrian Iencsi si-a inceput cariera de antrenor in urma cu patru ani, la CS Corbeanca. Au urmat gruparile CS Popesti Leordeni, FC Voluntari, pe care a promovat-o in Liga a II-a, formatia cipriota Apollon Limassol, unde a fost secundul lui Ioan Andone, FC Hunedoara si Sporting Magurele.

Originar din Piatra Neamt, Adrian Iencsi a debutat in Liga I la 19 ani, pentru echipa din orasul natal, Ceahlaul. Apogeul carierei de jucator l-a atins in tricoul celor de la Rapid Bucuresti, echipa la care a evoluat pentru sapte sezoane, timp in care a ajuns capitan, a devenit de doua ori campion si a fost convocat de 30 de ori la nationala. In strainatate a evoluat pe Spartak Moscova (Rusia), Apollon Limassol (Cipru) si Kapfenberger SV (Austria).

Adrian Iencsi incepe treaba pe Areni luni, cand este programata reunirea lotului sucevean. La primul antrenament sunt asteptati si cei sapte jucatori noi, este vorba de fundasul Constantin Ferariu (CSM Sighetul Marmatiei), mijlocasii Vlad Stanescu (Bucovina Pojorata), Cornel Cainari (Bucovina Pojorata), Andrei Cerlinca (FC Brasov), Razvan Avram (FC Brasov) si atacantii Bogdan Rusu (FC Brasov) si Marius Matei (FC Brasov).

Foresta Suceava (ex. Rapid CFR) este prima echipa dintre cele retrogradate care are dreptul de a se inscrie la startul viitorului sezon al Ligii a II-a in cazul in care mai raman locuri vacante.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Foresta va fi antrenată de Adrian Iencsi"

  1. Cavaleriio nordului luni ne intyalnim pe Areni.

  2. BAIETI PUNETI DE O GALERIE PUTERNICA CARE SA SE ASEMENE CAT DE CAT CU CEA A FORESTEI DIN ANII 2000-2001.PACAT CA AM O VARSTA CAND NU MAI POT FI ALATURI DE VOI.INCEPETI SA FACETI INSCRIERI IN GALERIE TUTUROR DORITORILOR CA SA PUTETI FI CAT MAI MULTI.GALERIA IN CARE ACTIVAM EU IN ACEI ANI AJUNGEA CA MEMBRI LA VREO 200.ACASA CAND NE ADUNAM ACASA ERAM FOARTE MULTI.SUCCES IN FORMAREA UNEI GALERII PUTERNICE CARE SA NE INCANTE MECI DE MECI.

  3. REUNIREA LOTULUI VA FI LUNI DE LA ORA 10.SPER SA FITI CAT MAI MULTI DIN GALERIE.

  4. Sincer prea multi copii sunt in cavalerii nordului. Dar cand era fost de toata varsata atunci vineau drag dar acuma o bereu sau multe e URAT si ADEVAR

  5. Un_curios, tu ce limba vb ma?:)))) sa mor daca am inteles ceva din ce ai scris tu acolo:))))

  6. CAVALERII NORDULUI UNDE A-TI FOST ZILELE ASTEA DOUA?EU A-M FOST LA AMBELE ANTRENAMENTE SI NU A-M VAZUT NICI UN MEMBRU AL GALERIEI.MAI SUNTETI ALATURI DE ECHIPA?ECHIPA SE ANTRENEAZA LA SUCEAVA PANA PE 13 IULIE LA SUCEAVA.ANTRENAMENTELE INCEP PE LA ORA 11.MERGETI LA ANTRENAMENTE SA VADA CA SUNTETI ALATURI DE EI.HAI FORESTA!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*