Foresta va efectua cantonamentul de iarnă la Câmpulung Moldovenesc

Foresta si-a schitat programul de pregatire pe care il va urma in pauza competitionala din aceasta iarna. Semeghin si compania se vor bucura de vacanta pana pe data de 11 ianuarie, cand antrenorii Cristi Popovici, Marius Gireada, Bogdan Tudoreanu si Marius Lup au programat reunirea lotului. “Galben-verzii” vor ramane in Suceava doar trei zile, perioada in care vor efectua si vizita medicala, dupa care, pe data de 14 ianuarie, vor pleca intr-un cantonament montan la Campulung Moldovenesc, unde vor fi cazati la complexul BTT.

Cum antrenorul Cristi Popovici s-a plans in repetate randuri de lipsa de prospetime a elevilor sai, stagiul de acumulari fizice de la poalele Raraului se anunta unul spartan pentru Balan si compania. “Stim cu totii ca pregatirea de vara nu a fost una buna. Nici nu poti sa o numesti pregatire. Le-am si spus jucatorilor la modul cat se poate de serios. La mine, saptamana de reacomodare la efort e mai tare decat ce au facut ei zece zile in cantonamentul de vara. Cine va face fata pregatirii de iarna va evolua mai mult. Avem nevoie de jucatori care pot sa alerge, nu doar sa dea din gura. Daca alergi si mai ai si calitati tehnice, este in regula”, spunea Cristi Popovici, dupa ultimul meci disputat de Foresta in acest an pe Areni.

“Galben-verzii” vor reveni la Suceava pe 25 ianuarie, dupa care vor pune accentul pe amicale si pe antrenamentele tehnico-tactice. In privinta intaririi lotului, conducerea clubului de pe Areni a purtat deja cateva discutii preliminare cu o serie de jucatori din Liga a II-a ramasi liberi de contract. Acestea vor fi reluate dupa Revelion.  Foresta va relua campionatul pe 25 februarie, cand va primi, pe Areni, vizita celor de la Politehnica Timisoara.

Exit mobile version