Foresta va efectua cantonamentul de iarnă în Croația

Foresta va efectua cantonamentul de iarnă în străinătate, “galben-verzii” urmând să se pregătească în perioada 12-26 ianuarie în Croația.

În cadrul stagiului din localitatea Medulin, din cantonul Istria, echipa antrenată de Ionuț Moșteanu va disputa mai multe meciuri amicale în cadrul unui turneu la care și-au mai anunțat prezența formații precum Rijeka sau Lokomotiv Zagreb.

Vom fi cazați într-un complex care dispune de opt terenuri de fotbal și unde vom avea condiții optime de pregătire. Cantonamentul va costa aproximativ 8.000 de euro și se apropie de costul unui cantonament la Pojorâta, acolo unde obișnuiam să ne pregătim pe perioada iernii. În plus, firma Tarsin ne va asigura gratuit transportul în Croația”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac, care a precizat că delegația suceveană nu va întâmpina probleme cu COVID-ul în condițiile în care doar trei jucători din lot sunt în acest moment nevaccinați.

Antrenorul Ionuț Moșteanu va suna adunarea miercuri, 5 ianuarie, la ora 15.00, pe stadionul Areni, zilele dinaintea plecării în Croația fiind destinate reacomodării jucătorilor la efort.

Calificată matematic în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, Foresta va relua campionatul pe data de 12 martie, cu un meci pe terenul vecinilor de la Şomuz Fălticeni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *