Foresta va beneficia de un buget record în 2020

Foresta urmeaza sa beneficieze in 2020 de o finantare fara precedent din partea municipalitatii.

Anuntul a fost facut de primarul Ion Lungu, care a precizat ca Primaria va aloca in acest an echipei locale de fotbal un buget de 2,5 milioane de lei pentru promovarea in Liga a II-a. “Cum am promis, vrem sa asiguram un buget cat de cat satisfacator pentru fotbal, adica 2,5 milioane. Desigur tinta este una clara si optimista: promovarea. E un buget pentru Liga a II-a”, a precizat primarul Ion Lungu, care a salutat decizia lui Petre Grigoras de a ramane la conducerea bancii tehnice de pe Areni si in retur: “Ma bucur ca domnul Grigoras a ramas la noi. Nu are niciun motiv sa plece in acest moment. Avem antrenor de Liga I. Ne mai trebuie echipa”.

Lungu a adaugat ca pe 29 ianuarie va fi organizată licitația pentru instalarea unei nocturne pe Areni. Investiția se ridică la 7 milioane de lei, iar lucrările ar urma să fie gata în maxim 12 luni.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Foresta va beneficia de un buget record în 2020"

  1. Era de asteptat sa arunce aceasta promisiune pentru ca este anul in care sunt campanii electorale iar Flutur si Lungu incep ca de obicei sa lanseze promisiuni peste tot care dupa, raman ……..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*