Foresta va avea parte de adversari tari în amicale

Foresta și-a găsit câțiva adversari tari, printre care și două divizionare secunde, pentru meciurile de verificare pe care le va disputa înainte de startul sezonului de primăvară al Ligii a III-a.

Astfel, după reunirea lotului, programată pe 18 ianuarie, „galben-verzii” își vor testa pe rând forțele cu CSM Pașcani (31 ianuarie), Gloria Buzău (10 februarie), Aerostar Bacău (13 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focșani (20 februarie), Ştiința Miroslava (24 februarie) și Dacia Unirea Brăila (27 februarie).

Au rămas câteva date libere, în care ne mai dorim să mai disputăm unul-doua amicale. Intenția noastră este să găsim, tot așa, niște adversari din ligile superioare, pentru a vedea la ce nivel suntem în perspectiva barajului de promovare”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Străinii ar putea ajunge mai repede la Suceava

Gruparea de pe Areni a achiziționat doi mijlocași până acum, este vorba de francezul Yanis Zouaoui și de sârbul Darko Terzic, jucători care, impreuna cu antrenorul Ivan Gvozdenovic, ar putea ajunge mai repede de 18 ianuarie la Suceava.

Pe jucătorii străini, precum si pe antrenorul Ivan Gvozdenovic, s-ar putea să-i chemăm mai repede la Suceava, asta in cazul in care acestia ar trebui sa stea cateva zile in izolare. Ne vom informa la DSP in aceasta privinta”, a precizat Andrei Ciutac.

La capitolul plecări, gruparea suceveană a renunțat la trei jucători, este vorba de mijlocașul Cosmin Rotaru, juniorul Robert Dicu și brazilianul Patrick Da Silva.

Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *