Foresta va ataca promovarea în următorul sezon

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut în această dimineață o întâlnire cu conducerea clubului Foresta Suceava, in care a stabilit strategia echipei locale de fotbal pentru urmatoarele doua sezoane. Conform sefului administratiei locale, „galben-verzii” si-au propus ca in urmatorul sezon sa atace promovarea in Liga I.

„Am avut în această dimineață o discuție cu reprezentanții clubului de fotbal Foresta Suceava, respectiv cu domnul Farid Khallaf şi cu noul antrenor al Forestei, Florentin Petre.

Am stabilit țintele pentru următoarele două sezoane:
-sezonul 2017/2018, rămânerea în liga 2,
-sezonul 2018/2019 promovarea în primul eșalon.

Municipalitatea rămâne alături de fotbalul sucevean”, a transmis Ion Lungu pe pagina sa de facebook.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

 1. RAMANEREA IN LIGA 2 ESTE UN OBIECTIV REALIZAT, INDIFERENT DE LOCUL IN CLASAMENT, CEVA DE GENUL CE S-A INTAMPLAT IN VARA LUI 2016 (IN CAZ DE RETROGRADARE VOM FI REPRIMITI PT A OCUPA LOCURILE VACANTE).
  ITI TREBUIE BUGET MARE, NU CE A FOST PANA ACUM, IAR DACA PROMOVAM IN LIGA 1, MECIURILE SE VOR JUCA LA BOTOSANI SAU PIATRA NEAMT, DEOARECE STADIONUL NU POATE FI OMOLOGAT IN STAREA CARE ESTE ACUM.
  DL PRIMAR, DIN ACEST MOMENT AVETI DOI ANI SI JUMATATE (ESTE INCLUS SI ANUL DE GRATIE PT ECHIPA NOU PROMOVATA ) SA ADUCETI STADIONUL LA NIVEL DE LIGA 1, CEEA CE CRED CA NU SE VA INTAMPLA.
  ITI TREBUIE FOARTE MULTE, CUM AR FI: INSTALATIE NOCTURNA, SISTEM INCALZIRE, 4.500 LOCURI PE SCAUNE (30 CM INALTIME SI NUMEROTATE, CELE CARE SUNT ACUM LA TRIBUNA 1 NU SUNT REGULAMENTARE), 250 LOCURI ACOPERITE VIP LA TRIBUNA 1, 50 LOCURI ACOPRITE PT PRESA, 100 LOCURI PARCARE, SISTEM SUPRAVEGHERE SI INREGISTRARE VIDEO, TURNIGHETE ROTATIVE, SPATIU PROTOCOL LA TRIBUNA 1 (PT 250 PERSOANE), ZONA PARCARE A CARELOR DE TRANSMISIE TV (MINIM 200 MP), CABINET DOPING, CABINET MEDICAL, CAMERA ABSERVAORI, CAMERA DE LUCRU PT PRESA (30MP), SALA SEDINTA TEHNICA SI CONFERINTA PT MINIM 30 PERSOANE, ETC.
  VA DORESC MULT SUCCES!

 2. Foresta nu are stadion, buget si nici lot de jucători pentru Liga 1. Cei din conducerea clubului Foresta si primarul Sucevei sunt prea optimisti. Anul trecut pe vremea asta, Foresta era intr-o situatie mult mai buna in clasament si … a fost la un pas de desfiintare.

 3. Ne minte impreuna cu flutur de vreo 15 ani , au promis sala de sport , stadion , investitii ,infrastructura, locuri de munca , rezultate zero nu au facut nimic , profitand si de cei care-i cred si-i sustin , consecintele le suportam toti !!!!!

 4. Echipa nu e, buget adecvat macar Ligii II nu, stadion nu, perspectiva nu! Macar de ne-am salva de la retrogradare! Minciuni penibile in cel mai pur „stil LUNGU”. Jenant de tot!

 5. Adevarat se vrea promovarea …. am vb personal cu primarul … doar ca din liga a 3 unde vom ajunge pana la urama … vom atat promovarea liga 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *