Foresta – UTA este în direct la Digi Sport

Foresta este “pe sticla” la prima aparitie din actualul sezon in fata propriilor suporteri, Digi Sport anuntand ca va transmite in direct meciul pe care echipa suceveana il are programat sambata, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, in compania celor de la UTA Arad, in cadrul etapei a II-a a Ligii a II-a.

Fanii care vor sa vada pe viu trupa antrenata de Adrian Iencsi vor trebui sa scoata din buzunare cate 10 lei, acesta fiind pretul unui bilet pe care conducerea de pe Areni l-a stabilit pentru meciurile de acasa din noul sezon.

In cursul zilei de miercuri, stadionul Areni va fi inspectat de un reprezentat al Federatiei Romane de Fotbal  in vederea omologarii pentru esalonul secund.

Tot in aceasta saptamana, oficialii Forestei spera sa-i legitimeze pe Constantin Ferariu si Andrei Cerlinca, care n-au intrat inca in posesia actelor de transfer si nu au putut juca in prima etapa la Stefanesti. “Galben-verzii” au renuntat in schimb la transferul mijlocasului Constantin Mihaita (CS Stefanesti), dar intentioneaza sa-si completeze lotul cu alti trei jucatori, este vorba de un al treilea portar, un mijlocas central si un fundas central ce a jucat la SC Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta – UTA este în direct la Digi Sport"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*