Foresta trebuie să aducă justificări pentru a putea primi și ultima tranșă de bani din bugetul alocat de Primărie

Ion Lungu a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca oficialii Forestei trebuie sa aduca documente justificative pentru a putea primi si ultima transa de bani, in valoare de 375.000 de lei din bugetul total de 2.500.000 de lei alocat in acest an de municipalitate echipei locale de fotbal.

Foresta are cel mai mare buget din Liga a III-a. E cel mai mare buget pentru fotbal de cand sunt eu primar. Noi lucram cu bani publici, asa ca Foresta trebuie sa aduca justificarile pentru a doua transa din buget astfel incat sa poata primi diferenta de 375.000 de lei. Nu putem sa incalcam legea. Mingea este in terenul lor. Noi ne-am facut datoria, dar din pacate, la Suceava, doar Primaria sprijina fotbalul, privatii deloc. Sunt convins ca echipele din Radauti sau Falticeni n-au nici macar 30% din bugetul Forestei si traiesc pe langa noi ca si numar de puncte” a spus primarul municipiului Suceava.

Chiar daca a excelat pe plan sportiv, asigurandu-si prezenta in play-off-ul Ligii a III-a cu patru etape inainte de finalul sezonului regular, echipa preluata in vara trecuta de presedintele Gabriel Clim si antrenorul Dorin Goian trage ponoasele financiare facute de altii.

Astfel, pe langa primele si salariile restante pe doua luni, actuala conducere de pe Areni are de platit o reesalonare a datoriilor acumulate de veche conducere a clubului si a stins de curand un litigiu cu fostul antrenor Ionut Mosteanu, caruia i-a achitat 90.000 de lei.

Lider autoritar in Seria I a Ligii a III-a, cu noua puncte avans fata de a doua clasata, Foresta va relua campionatul pe data de 11 martie 2023.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. ABUREALA ! CA DE OBICEI NU VOR PRIMI TRANSA NR 3 . HANDBALUL LA FEL . BINE CA AI CRESCUT IMPOZITELE PT SALARIILE VOASTRE ! DAR O SA VINA SI DATA SCADENTA la alegeri si sa nu o sa fie o surpriza cind altcineva v-a deconta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *