Foresta susţine marţi un amical pe Areni

Foresta va sustine marti, cu incepere de la ora 17.00, pe stadionul Areni, un meci amical in compania divizionarei a treia Bucovina Radauti. Jocul a fost organizat la solicitarea antrenorului Nuno Pedro, care vrea sa-i vada la treaba pe cei cinci jucatori care n-au apucat sa debuteze in mod oficial in tricoul “galben-verzilor”, este vorba de armeanul Edgad Movsesyan si francezii Khalid Chalabi, Wilhem Renquin, Seven Cem si Dali-Amar Belkacem. Staff-ul tehnic de pe Areni va testa si doi jucatori noi, un atacant belgian si un francez.

In urmatorul meci de campionat, Foresta va primi sambata, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita celor de la CS Mioveni. De partea cealalta, Bucovina Radauti pregateste meciul din deplasare cu fosta campioana a Romaniei, programat sambata seara, de la ora 19.00, in nocturna. In alta ordine de idei, echipa suceveana s-a despartit zile trecute de francezul Florent Lacasse, care s-a ocupat in ultimele trei saptamani de pregatirea fizica a “galben-verzilor”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

8 Comentarii

 1. Vedeți ca in articolul publicat de dvs. privind componenta echipei de start a clubului Foresta SV la Clinceni exista o greșeala pe care văd ca o repeta si alții. Stanescu nu a fost utilizat in acest meci ( nici măcar rezerva ) iar in locul lui a evoluat titular Duceac.

 2. AMATORISM din partea unor oficiali care au facut deplasarea la Clinceni.
  Va spun motivul real pt care nu a jucat Stanescu, oficialii clubului nu au putut prezenta carnetul jucatorului inantea meciului, dar mai comic este ca si jucatorul a uitat cartea de identitate acasa (daca avea macar CI putea juca).
  Dupa ce ca te chinuiesti sa alcatuiesti un prim unsprezece cat mai valoros, o comiti prin ai uita documentele acasa lui Stanescu, iar cu el in teren se putea obtine mai mult din acest joc. TREZIREA !!!

 3. Cei din presa pot solicita conducerii clubului un punct de vedere privind neutilizarea lui Stanescu la meciul cu Clinceni, deoarece este deranjant ca jucatorul sa faca deplasarea si sa nu poata evolua din acest motiv.

 4. ati facut turnul Babel la Suceava si tot suntem ciuca batailor , imi cam pierd rabdarea sa tot vin la stadion si sa vad cum iau bataie meci de meci, nu au conditie fizica , nu au nimic . Parca am fi CFR CLUJ cu jucatori straini dar varza

 5. nici Daum nu a facut minuni peste noapte ,defapt nu a facut nimic , se zice ca e nevoie de rabdare ,si sprijin moral si financiar pentru a construii ceva palpabil ,dar in mentalitatea pur balcanica ,nu exista asa ceva ,multi visam la apogeu peste noapte si daca se poate fara prea mult efort ,dar ne mentinem pe primul loc la ceva anume ,suntem primii care critica si judeca orce fara motiv !

 6. Cand n-ai investitori, de ce n-ai investotori!? Cand ai investitori, de ce n-ai echipa!?
  Cand nu ai echipa, de ce n-ai echipa!? Cand ai echipa, de ce nu joaca echipa!?
  Cand joaca echipa, de ce nu castiga echipa!? Cand castiga echipa, de ce nu promoveaza echipa!?
  Cand PROMOVEAZA :))))) echipa, de ce nu castiga CL!!!???
  ”Baaaaa, sunteti prosti? Baaaaa, sunteti nebuni?”

  INCREDERE, SUSTINERE, RABDARE!!!

  Pt prapaditii care vor Barcelona la Suceava: abonament tv si ramaneti acasa, frustratilor ! ! !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *