Foresta Suceava – Sporting Liești, sâmbătă, ora 18.00

Foresta si-a prezentat joi, intr-o conferinta de presa organizata la stadionul Areni, noile achizitii de jucatori si obiectivul pentru viitorul sezon. Cu un nou antrenor pe banca tehnica, in persoana lui Vespazian Colban, “galben-verzii” vor ataca promovarea in Liga a II-a cu 12 nume noi in lot, este vorba de portarul Ionut Ailenei (Sporting Vaslui), de fundasii Adrian Avramia, Dudu Druga (Aerostar Bacau) si Alexandru Ichim (Aerostar Bacau), de mijlocasii Vlad Stanescu (Bucovina Radauti), Andrei Cerlinca (Bucovina Radauti), Auras June (Sporting Vaslui), Ruben Sumanariu (FC Hermannstadt), Valentin Hagiu (Sporting Vaslui) si Gabriel Herghes (Avantul Frasin) si de atacantii Alexandru Marin (Stiinta Miroslava) si Nicolae Nemerenco (Dacia Chisinau – Moldova).

Lupta pentru primul loc se va da intre patru-cinci echipe

Vespazian Colban se asteapta la un campionat extrem de echilibrat, in care lupta pentru singurul loc promovabil in Liga a II-a se va da intre patru-cinci echipe. “Tinand cont ca este o echipa care a picat din Liga a II-a, Aerostar este principala noastra contracandidata la primul loc. Apoi, mai sunt CSM Focsani, Bucovina Radauti, mai nou, Ceahlaul, plus Otelul, care poate fi o surpriza. Nu vad insa o echipa care sa defileze. Va fi un campionat mult mai echilibrat decat cel de anul trecut, cand Gloria Buzau si-a permis sa aduca jucatori cu mult peste nivelul Ligii a III-a. Cu multa disciplina si atentie la fiecare joc, cred ca ne putem atinge obiectivele in viitorul sezon”, considera antrenorul Forestei la conferinta de presa de joi.

Incep cursa pentru promovare in fata propriilor suporteri

“Galben-verzii” vor debuta in noua editie de campionat a Ligii a III-a, sambata, de la ora 18.00, pe stadionul Areni, contra celor de la Sporting Liesti. Vespazian Colban este gata sa sacrifice spectacolul in detrimentul rezultatului in fata unei gruparii galatene care s-a dovedit in sezon trecut extrem de periculoasa in meciurile din deplasare. “Mi-as dori mai intai sa castigam jocurile. Daca vom putea sa facem si spectacol, cu atat mai bine. De la aceasta idee vom pleca si sambata, la meciul cu Liesti, o echipa periculoasa tinand cont ca in sezonul trecut a castigat 21 de puncte din 42 posibile si a marcat 27 de goluri in meciurile din deplasare. Orice inceput de drum este dificil, iar cele mai importante sunt punctele”, a spus Colban.

Vespazian Colban pleaca la drum cu un lot de 24 de jucatori

Vespazian Colban pleaca la drum in noua editie de campionat cu un lot de 24 de jucatori: Augustin Carbune, Ionut Ailenei – portari, Madalin Onofras, Dudu Druga, Adrian Avramia, Paul Mateciuc, Eugen Celeadnic, Alexandru Ichim, Andrei Vitelaru – fundasi, Vlad Stanescu, Teodor Lungu, Ruben Sumanariu, Andrei Cerlinca, Cornel Cainari, Valentin Hagiu, Auras June, Matteo Rigoni, Vasile Boca, Andrei Pavel, Gabriel Nerghes – mijlocasi, Alexandru Marin, Robert Grumezescu, Robert Martin, Nicolae Nimerenco – atacanti. Tehnicianul “galben-verzilor” nu va putea miza in primul meci de campionat pe serviciile lui Martin, Rigoni si Avramia, toti trei fiind accidentati.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *