Foresta Suceava, Şomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți evoluează miercuri în Turul al II-lea din Cupa României

Cupa României programează miercuri, începând cu ora 17.30, meciurile din cadrul Turului II. În două dintre acestea sunt implicate echipe sucevene, este vorba de Dante Botoșani – Foresta și Şomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți.

Conducerea clubului de pe Areni a legitimat 15 jucători noi în perspectiva partidei de la Dorohoi, printre care Arnaud Ongenda și Jonathan Ongenda, frații mult mai cunoscutului Harvin Ongenda, de la FC Botoșani.

De partea cealaltă, Dante va aborda partida de astăzi cu patru ex-forestieri în lot: Daniel Zvoronciuc, Dudu Drugă, Cornel Căinari și Alexandru Marin.

Un meci interesant se anunță și pe stadionul “Constantin Jamaischi” din Fălticeni, acolo unde Şomuz primește vizita celor de la Bucovina Rădăuți.

Cele două formații au făcut rocade de jucători în pauza de vară. Forizs, Chiseliță și Săhlean au plecat de la Şomuz la Bucovina, în vreme ce 11 fotbaliști, în frunte cu antrenorul Iulian Ionesi s-au mutat de la Rădăuți la Fălticeni.

Dacă Foresta și Bucovina sunt la primul meci oficial, Şomuz a ajuns în Turul II al Cupei României, după ce a trecut în runda inaugurală de Juniorul Suceava.

Turul al III-a al Cupei României, în care vor intra în competiție și o parte din echipele de Liga a II-a, este programat pe data de 25 august.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta Suceava, Şomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți evoluează miercuri în Turul al II-lea din Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*