Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț: 3-0

Foresta - Ceahlaul

Foresta a reușit a doua victorie de la startul pregătirilor de vară, după ce s-a impus în meciul amical disputat sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața viitoarei colege din Liga a III-a, CSM Ceahlăul Piatra Neamț, cu scorul de 3-0.

Aflați la finalul perioadei de semicantonament, “galben-verzii” au deschis scorul la jumătate de oră de la fluierul de start, prin Grumezescu, care a înscris cu un șut din interiorul careului. Până la pauză, trupa condusă de Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță și-a dublat avantajul prin Artenie, care a primit o pasă la limita off-side-ului, i-a ciupit mingea goal­­­­keep­­erului nemțean și a înscris cu poarta goală. Scorul final, 3-0 în favoarea echipei sucevene, a fost stabilit de nou-intratul Martin, în repriza secundă, cu o execuție la colțul lung din interiorul careului.

Foresta: G. Niga – Onofraș, Samba, Vițelaru, Ghimp – Ionescu – Rigoni, Lungu, Artenie, Faiola, Gru­mezescu. Pe parcursul meciului au mai intrat: Ursachi, Cotuna – Fares, Negură, Căpățână, Aioanei, Curchi, R. Martin și Amarinei.

Mihai Gurita

“A fost un meci pe care l-am tratat cu seriozitate. Jucătorii noi-veniți s-au integrat cât de cât, dar mai avem mult de muncă în următoarele trei săptămâni pentru a face o echipă competitivă. Sper să arătăm ca o echipă care își dorește o clasare pe podium încă din turul campionatului”, a declarat antrenorul secund al Forestei, Mihai Guriță.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț: 3-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*