Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni vor evolua în deplasare în etapa a VIII-a a Ligii a III-a

Foresta, Bucovina Radauti si Somuz Falticeni au programate meciuri in deplasare in etapa VIII-a a Ligii a III-a.

Somuz este favorita in partida pe care o joaca sambata, de la ora 15.00, pe stadionul din Dorohoi, in fata celor de la Dante Botosani, gruparea falticeneana castigand peste Siret si in primul tur al Cupei Romaniei. Daniel Stoica se confrunta insa cu doua probleme la mijlocul terenului, de unde vor lipsi capitanul Eduard Julei si camerunezul Christ Afalna, suspendati in urma cartonaselor rosii incasate in runda precedenta. In schimb, ar putea reveni in lot Franck Toukam si Florin Chiselita, care s-au retestat de COVID.

Bucovina Radauti isi apara locul pe podium in meciul pe care il care programat sambata, de la ora 15.00, pe terenul vasluienilor de la Husana Husi.

Foresta ar trebui sa joace sambata, de la aceiasi ora, in deplasare, la Pascani. “Galben-verzii” nu stiu insa ce echipa vor putea alinia pe terenul ultimei clasate, in conditiile in care toti jucatorii se vor retesta vineri de COVID, iar in cazul in care macar 13 dintre ei, printre care si un portar, nu vor iesi negativi, meciul va fi reprogramat.

Programul etapei a VIII-a:

Dante Botosani – Somuz Falticeni

Husana Husi – Bucovina Radauti

Bradu Borca – Ceahlaul Piatra Neamt

Sporting Vaslui – Stiinta Miroslava

CSM Pascani – Foresta Suceava

La finalul sezonului, primele doua clasate se califica in semifinalele play-off-ului de promovare, in timp ce ultimele doua vor retrograda in ligile judetene.

Foto: Doru Clipa

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *