Foresta Suceava – Aerostar Bacău: 1-0

Foresta i-a provocat prima înfrângere sliderului seriei întâi a Ligii a III-a, după ce s-a impus duminica, pe stadionul Areni, în fața celor de la Aerostar, cu scorul de 1-0, în derbyul etapei a XI-a.

Trupa lui Petre Grigoraș a avut parte de un start perfect de meci, Marin reușind să deschidă scorul, cu capul, în minutul 12, după un corner executat de Căinari. Replica primei clasate a fost una palidă, șutul deviat trimis de Mihălăchioaie fiind o pradă ușoară pentru Ailenei. “Galben-verzii” au avut șansa golului doi în prelungi­rile primei reprize, dar reluarea cu capul a lui Paul Mateciuc a ratat de puțin ținta. Ritmul a devenit mult mai alert după pauză, când Celeadnic a trimis mingea cu capul în transversala porții băcăuane, iar la faza următoare Căinari a cerut în zadar un penalty clar ca lumina zilei. Împinși de la spate de arbitru, “aviatorii” au trecut pe lângă golul egalizator în minutul 68, când Vraciu a șutat în plasa laterală din poziție excelentă. Marin, cu o încercare de lob, Stănescu, cu un șut de la distanță, și June, cu o incursiune personală nu l-au putut învinge apoi pe portarul Axinte, eliminat în minutul 84, după ce l-a urcat direct în ambulanță pe marcatorul unicului gol al întâlnirii cu diagnosticul: comoție cerebrala. Panică, multi nervi în tribune și pe băncile tehnice pe finalul unui meci prelungit cu zece minute și încheiat cu victoria Forestei.

Foresta: Ailenei – Sumanariu, Mateciuc, Celeadnic, Drugă – Stănescu, Rigoni – Cerlincă, Căinari, Hagiu – Marin. Antrenor: Petre ­Gri­goraș. Au mai intrat: June, Martin, Avrămia și Grumezescu.

Foto: Costi Solovastru

În următoarea etapă, Foresta va primi vineri, de la ora 14.00, pe stadionul Areni, vizita Husanei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *