Foresta Suceava a revenit în zona play-off-ului. Şomuz Fălticeni a urcat pe locul 2 în clasamentul seriei întâi

Foresta a revenit pe locurile de play-off în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, după ce a câștigat sâmbătă după-amiază, pe stadionul din Uricani, în fața gazdelor de la Ştiința Miroslava, cu scorul de 3-2, într-un meci din cadrul etapei a VII-a a sezonului regular. Echipa antrenată de Ionuț Moșteanu și-a asigurat a patra victorie stagională prin golurile marcate de Martin (’15), Atouba (’38) și M. Ilie (’47), ieșenii reducând din diferență abia în ultimul sfert de oră al întâlnirii.

Foresta: Tătaru – Dorobanțu, Botezatu, Makongo, Arnold, Netbai, M. Ilie, Chelari, J. Ongenda, Atouba, R. Martin. Antrenor: Ionuț Moșteanu.

Şomuz Fălticeni a urcat pe locul 2 în ierarhia seriei, după ce s-a impus pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața celor de la Hușana Huși (foto), cu scorul de 1-0, printr-un gol înscris de Gomes, încă din primul minut al întâlnirii.

Şomuz: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Bejenar, Cîrstean, E. Ciobanu, Sahru, Gomes, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi.

Bucovina Rădăuți a suferit prima înfrângere stagională, după ce a pierdut fără drept de apel, pe teren propriu, în fața liderului seriei, Dante Botoșani, cu scorul de 0-4, în urma golurilor semnate de Căinari (penalty), Merticariu și Marin (două).

Bucovina: Butnariu – Chiseliță, Mateciuc, Forizs, Coajă, Săhlean, Ungurianu, Şpac, Plămadă, C. Coroamă, Stroe. Antrenor: Florin Cristescu.

Rezultatele etapei a VIII-a:

Ceahlăul Piatra Neamț – Sporting Vaslui: 2-0

Bucovina Rădăuți – Dante Botoșani: 0-4

Şomuz Fălticeni – Hușana Huși: 1-0

Ştiința Miroslava – Foresta Suceava: 2-3

CSM Pașcani – CSM Bacău (amânat)

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *