Foresta Suceava, primită în Liga a II-a. Ţintarul jocurilor va fi anunţat marţi

Microbistii suceveni pot rasufla usurati. Vor vedea in continuare fotbal de Liga a II-a pe stadionul Areni. Chiar daca a retrogradat la finalul sezonul trecut, echipa locala de fotbal, care si-a schimbat intre timp numele din Rapid CFR Suceava in Foresta Suceava, a fost reprimita in Liga a II-a pe unul dintre locurile ramase vacante. Intrunit astazi, la Casa Fotbalului, Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat componenta Ligii a II-a, editia de campionat 2016 / 2017 urmand sa reuneasca la start 21 de echipe.

Componenta Ligii a II-a:

1. Sepsi Sfântu Gheorghe
2. Luceafarul Oradea
3. Juventus Bucuresti
4. Politehnica Timisoara
5. CS Afumati
6. UTA Batrâna Doamna
7. Dunarea Calarasi
8. Chindia Târgoviste
9. Dacia Unirea Braila
10. CS Mioveni
11. Academica Clinceni
12. FC Brasov
13. FCM Baia Mare
14. CSM Râmnicu Vâlcea
15. CS Balotesti
16. Soimii Pâncota
17. ACS Berceni
18. Olimpia Satu Mare
19. Foresta Suceava
20. Unirea Tarlungeni
21. Metalul Resita

 SC Bacau s-a retras in ultimul moment din campionatul Ligii a II-a.

Programul oficial meciurilor din viitorul sezon va fi anuntat in cursul zilei de marti. In acest moment exista doua variante ale tintarului, una cu 21 de echipe si alta cu 20 de echipe. Lucrurile sunt incurcate de Soimii Pancota care a primit razag pana marti sa anunte ferm daca participa sau nu in noul sezon.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Foresta Suceava, primită în Liga a II-a. Ţintarul jocurilor va fi anunţat marţi"

  1. Hai sa va dau un pont . Daca tot va numiti Foresta Suceava , incercati sa primiti o finantare de la Egger ! Astia au 2 fabrici in Romania , 4 in Germania , 2 sau 3 in Austria , 1 in franta, 1 Anglia , 1 Bulgaria , 1 Croatia , au si in Ucraina . Si mai sunt , dar e prea mult de scris . Ar fi un mizilic pt ei 10 milioane de euro , dar macar un 500.000 sau 1 milion de euro daca ar da pe an , ar fi ceva ! Fotbalistii ar putea participa la actiuni de impadurire , ar face reclama firmei si asa toata lumea ar avea de castigat ! Forza Suceava !

  2. Flutur si Lungu au promis in campania electorala si poate macar acum vor sprijini handbalul si fotbalul la Suceava (dupa ce am primit acest ajutor de la federatie)!!!!
    In primul rand sa „orienteze ” sponsorizarile investitorilor catre handbal si fotbal si poate nu uita ca au promis(de vreo 15 ani…) ca in aceasta toamna vor incepe lucrarile la sala de sport polivalenta !!!

  3. Suntem singura echipa din Moldova, deci vom avea cele mai lungi deplasari, ne va fi foarte greu!

  4. egger 10 mil.sau 1mil…ha ha ha ha aha ha ha ha ha ha ha ai creier muuulltttt ha ha ha ha

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*