Foresta, Şomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți s-au impus pe linie în amicalele disputate în weekend

Foresta a obținut o victorie de moral în amicale, după ce s-a impus vineri după-amiază, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, în fața divizionarei secunde Politehnica Iași, cu scorul de 1-0.

Adus în această iarnă pe Areni de la Ştiința Miroslava, mijlocașul Giani Unghianu a marcat unicul gol al întâlnirii din Copou în minutul 68, dintr-un penalty acordat pentru un henț în careu.

În perioada următoare, echipa pregătită de Ionuț Moșteanu va pleca într-un stagiu centralizat la Botoșani, acolo unde se va putea antrena pe un gazon natural.

Până la reluarea Ligii a III-a, Foresta mai are programate trei amicale cu Bucovina Rădăuți (19 februarie – acasă), CSM Pașcani (26 februarie – deplasare) și Hușana Huși (5 martie – deplasare).

Şomuz Fălticeni a bifat a treia victorie de la startul pregătirilor de iarnă, după ce s-a impus sâmbătă, la Roman, în fața colegei de serie Ştiința Miroslava, cu scorul de 2-1 (foto), prin golurile marcate de Bejenar și Savin.

Echipa antrenată de Iulian Ionesi mai are în program meciuri test cu Bucovina Rădăuți (16 și 23 februarie), Dante Botoșani (19 februarie), LPS Suceava (26 februarie), Aerostar Bacău (2 martie) și Şomuzul Preutești (5 martie).

Bucovina Rădăuți a disputat sâmbătă, pe terenul sintetic de la LPS, un meci-test cu gruparea Juniorul Suceava. Echipa rădăuțeană s-a impus în final cu scorul de 6-2, prin golurile marcate de Merticariu (3), I. Plămadă, Stroe și Florescu, liderul campionatului județean punctând în prima repriză printr-o dublă semnată de G. Tomescu.

În continuarea programului de pregătire, formația condusă de Ionuț Plămadă va mai întâlni Şomuz Fălticeni (16 și 23 februarie), Foresta Suceava (19 februarie), Ştiința Miroslava (26 februarie) și CSM Pașcani (3 martie).

Liga a III-a se va relua pe data de 12 martie. 

Foto: Alex Savescu – falticenionline.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *