Foresta și Miroslava se reîntâlnesc într-un amical la Suceava. Meciul are loc miercuri, pe terenul de la LPS

Dupa ce si-au impartit victoriile in actuala editie de campionat a Ligii a III-a, acolo unde ocupa primele doua pozitii in clasament, Foresta si Stiinta Miroslava se reintalnesc miercuri, de la orele 15.00, intr-un meci amical programat pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

Pentru trupa antrenata de Ivan Gvozdenovic este al cincilea test de la startul pregatirilor de iarna, dupa cele cu CSM Pascani (9-1), Gloria Buzau (1-2), Aerostar Bacau (0-2) si Sporting Vaslui (1-1).

Bucovina Radauti merge la Stauceni, pentru primul amical cu Dante

Bucovina Radauti isi va continua programul de pregatire cu un prim amical in compania celor de la Dante Botosani, cele doua formatii urmand sa se intalneasca miercuri, de la ora 11.00, la Stauceni.

Echipa condusa de Iulian Ionesi a disputat pana acum nu mai putin de noua meciuri de verificare, in care a inregistrat cinci victorii, trei egaluri si o singura infrangere: 3-2 cu Aerostar Bacau, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Husana Husi, 1-0 cu Somuz Falticeni si 1-0 cu Otelul Galati, 6-6 cu LPS Suceava, 3-3 cu Juniorul Suceava si 1-1 cu Somuz Falticeni, respectiv 0-2 cu Husana Husi.

In prima etapa din acest an, programata pe 13 martie, Foresta primeste pe Areni vizita Ceahlaului Piatra Neamt, in vreme ce Bucovina Radauti se va deplasa la Pascani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *