Foresta și Bucovina și-au asigurat prezența la baraj

Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți și-au asigurat prezența la barajul de promovare în urma victoriilor obținute la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul penultimei etape din sezon regular al Ligii a III-a.

Foresta a obținut a treia victorie consecutivă fără gol primit, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața celor de la CSM Pașcani, cu scorul de 4-0.

„Galben-verzii” au deschis scorul la jumătatea primei reprize, prin fundașul Celeadnic, care a înscris cu capul după un corner executat de francezul Zouaoui.

Titularizat în avanposturi, Knezevic a dublat avantajul gazdelor în minutul 39, după ce a marcat cu un șut la colțul lung, din șase metri, după o pasă a lui Fărcășan.

Atacantul sârb avea să-și treacă în cont dubla în minutul 53, când a înscris cu latul, printre picioarele goolkeeperului advers.

Scorul final, 4-0 în favoarea Forestei, a fost stabilit de Cerlincă, în minutul 64, cu un șut deviat de la aproximativ 25 de metri.

Foresta a început meciul de sâmbătă în următoarea formulă: Zvoronciuc – Fărcășan, Celeadnic, Novacek, Drugă, Postică, Stănescu, Vultur, Zouaoui, Cerlincă, Knezevic.

 Bucovina a câștigat prin golul juniorului Străjeriu

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic participarea la baraj, după ce a câștigat la limită, cu scorul de 1-0, meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Hușana Huși.

Echipa antrenată de Iulian Ionesi a avut trei șanse bune de a deschide scorul în prima repriză, dar Florescu a trimis cu capul pe lângă poartă, Plămadă a nimerit transversala din voleu, iar șutul lui R. Ciobanu a fost respins în corner de Turiță.

Golul victoriei a venit în minutul 51, când Străjeriu a preluat o minge la marginea careului și a înscris plasat, la coltul lung.

Bucovina Rădăuți a început meciul de sâmbătă în următoarea formulă: Butnariu – Antonesei, Florescu, Chirilescu, Coajă, Vitu, Bejenar, Plămadă, Străjeriu, R. Ciobanu și Stoian.

Şomuz a pierdut dintr-un penalty în fața lui Dante

Şomuz Fălticeni a pierdut sâmbătă, în fața celor de la Dante Botoșani, cu scorul de 0-1, în ultimul meci programat în acest sezon pe stadionul „Constantin Jamaischi”.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 87, dintr-un penalty transformat de R. Bosânceanu, după ce botoșănenii mai rataseră o lovitură de pedeapsă în debutul reprizei secunde.

Şomuz a început meciul de sâmbătă în următoarea formulă de joc: Chindriș – Chiseliță, Dohotariu, Toukam, Njindja, Nistor, Polifron, Săhlean, Ricciulli, Tănăsoiu, Enciu.

Rezultatele etapei a XVII-a:

Şomuz Fălticeni – Dante Botoșani: 0-1

Bucovina Rădăuți – Hușana Huși: 1-0

Ceahlăul Piatra Neamț – Bradu Borca: 4-1

Ştiința Miroslava – Sporting Vaslui: 4-1

Foresta Suceava – CSM Pașcani: 4-0

În ultima etapă, programată vineri, Foresta se va deplasa la Dorohoi, Bucovina Rădăuți joacă la Târgu Neamț, iar Şomuz Fălticeni merge la Huși.

La finalul sezonului, primele două clasate se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a. 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta și Bucovina și-au asigurat prezența la baraj"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*