Foresta și Bucovina Rădăuți, umăr la umăr spre baraj

Foresta și Bucovina Rădăuți au mai făcut un pas spre barajul de promovare în urma victoriilor obținute în week-end în cadrul etapei a XVI-a a campionatului Ligii a III-a.

Foresta și-a consolidat fotoliul de lider în clasamentul seriei întâi, după ce s-a impus sâmbătă, în deplasare, în fața celor de la Sporting Juniorul Vaslui, cu scorul de 1-0.

Unicul gol al meciului de pe stadionul Municipal a fost marcat în minutul 14, când Martin a obținut și transformat un penalty.

Trupa antrenată de sârbul Ivan Gvozdenovic își putea dubla avantajul în repriza secundă, dar același Martin a nimerit bara porții apărate de Dohotariu.

Foresta a început în următoarea formulă: Gal – Fărcășan, Novacek, Celeadnic, Drugă, Stănescu, Terzic, Zouaoui, Filip, Sumanariu, Martin. Antrenor: Ivan Gvozdenovic.

Bucovina a câștigat în prelungiri la Fălticeni

Bucovina Rădăuți a obținut trei puncte imense, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul „Constantin Jamaischi”, în fața gazdelor de la Şomuz, cu scorul de 2-1.

Echipa antrenată de Iulian Ionesi a deschis scorul la Fălticeni în minutul 61, când Stoian a transformat cu sânge rece un penalty acordat pentru o lovitură cu cotul a unui jucător fălticenean în propriul careu.

Şomuz nu a renunțat la luptă, reușind să restabilească egalitatea în minutul 87, prin Săhlean, care a înscris cu o lovitură de cap după o centrare bună de pe partea stângă.

Bucovina a plecat cu toate punctele de la Fălticeni grație nou-intratului Eduard Ciobanu, care a marcat cu capul, în minutul 90+1, după o fază în care gazdele, cu un jucător accidentat pe gazon, i-au acuzat pe rădăuțeni de lipsă de fair-play, pentru că nu au trimis mingea în afara terenului.

Şomuz Fălticeni a început în formula: Chindriș – Chiseliță, Forizs, Njindja, Toukam, Dohotaru, Săhlean, Ricciulli, Nistor, Julei, Enciu. Antrenor Daniel Stoica.

Bucovina Rădăuți a început în următoarea alcătuire: Butnariu – Antonesei, Vișinar, Chirilescu, Coajă, Plămadă, Bejenar, Vitu, Stoian, R. Ciobanu, Stroe. Antrenor: Iulian Ionesi.

Rezultatele etapei a XVI-a:

Dante Botoșani – CSM Pașcani: 4-0

Sporting Vaslui – Foresta Suceava: 0-1

Bradu Borca – Ştiința Miroslava: 0-3

Hușana Huși – Ceahlăul Piatra Neamț: 3-1

Şomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți: 1-2

În runda viitoare, Foresta va juca pe Areni cu CSM Pașcani, Bucovina Rădăuți va primi vizita Hușanei Huși, în vreme ce Şomuz Fălticeni va evolua pe teren propriu în compania celor de la Dante Botoșani.

La finalul sezonului, primele două clasate se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a. 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta și Bucovina Rădăuți, umăr la umăr spre baraj"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*