Foresta și-a asigurat serviciile lui Vițelaru

Foresta si-a asigurat serviciile fundasului central Andrei Vitelaru. In varsta de 33 de ani, noua achizitie a formatiei sucevene si-a inceput cariera de jucator la Ceahlaul Piatra Neamt, pentru care a bifat 69 de prezente la nivelul Ligii I, dupa care a mai jucat pentru FCM Campina, CS Buftea, Academica Clinceni si formatia libaneza Racing Beirut, unde a evoluat in ultimele trei sezoane.

Printre cei peste 25 de jucatori care se afla in acest moment la antrenamentele Forestei se afla si doi italieni care au sanse mari sa semneze cu gruparea de pe Areni. Este vorba de Matteo Rigoni, un mijlocas central in varsta de 21 de ani, care a jucat in sezonul trecut pentru formatia franceza UMS Montelimar, si Matteo Faiola, un atacant in varsta de 26 de ani format de AS Roma si care in sezonul precendent a evoluat in liga secunda din Cehia, la FC Olimpia Praga.

“Galben-verzii” vor incheia perioada de semicantonament cu un amical in fata Ceahlaului, jocul fiind programat sambata, de la ora 11.00, pe Areni.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Foresta și-a asigurat serviciile lui Vițelaru"

  1. Pleacă repede și asta când vede ce minciunosi și neserioși sunt așa-ziși președinți sau ce or mai fi Ciutac și celălalt leșinat ca am înțeles ca ăla Ungureanul dacă îl intrebi ce-i ăla obsaid sa citi jucatori intra in teren n-are habar , e paralel omul cu fotbalul cine naiba la mai adus și pe asta la club ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*