Foresta se pregătește să-l readucă pe Sebi Nechita

Foresta se pregătește să-l readucă la echipă pe Sebastian Nechita, mijlocaș în vârstă de 19 ani, care în prima parte a campionatului Ligii a III-a a evoluat la Dante Botoșani, pentru care a marcat cinci goluri.

Gruparea din Areni are acordul verbal al celor de la FC Botoșani în ceea ce privește împrumutul lui Nechita, jucătorul este și el de acord, așa că există toate premisele ca această mutare să se oficializeze în cel mai scurt timp.

Sebastian Nechita a mai jucat pentru “galben-verzi” în prima jumătate a sezonului 2020-2021. Acesta ar fi al treilea jucător care ar reveni la Foresta în această iarnă, după atacantul Robert Martin, de la Şomuz Fălticeni, și mijlocașul Valentin Hagiu, de la Rapid Brodoc.

Pe de altă parte, formația antrenată de Dorin Goian a reziliat contractul cu mijlocașul Andrei Popovici.

Jucătorii Forestei se vor reuni sub comanda lui Dorin Goian pe data de 23 ianuarie, urmând ca, după perioada de reacomodare la efort, să plece într-un cantonament la Gura Humorului.

Conducerea clubului de pe Areni a perfectat și șapte meciuri amicale în compania formațiilor Politehnica Iasi (3 februarie), Gloria Bistrița (11 februarie), Şomuz Fălticeni (18 februarie și 1 martie), Aerostar Bacău (22 februarie), Rapid Brodoc (25 februarie) și Bucovina Rădăuți (4 martie).

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Foresta Suceava este deja calificată în play-off-ul Seriei I din Liga a III-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *