Foresta s-a reunit de formă, miercuri, la stadionul Areni

Foresta s-a reunit de formă, miercuri după-amiază, la stadionul Areni, jucătorii prezenți plecând la hotelul echipei, fără să se antreneze.

La apelul antrenorului Ionuț Moșteanu au răspuns 17 jucători, printre care și trei juniori veniți în probe, este vorba Marius Manole (Dinamo-Auto Tiraspol), Dennis Maihofer (ex. LPS Suceava) și Eduard Galiț (FC Botoșani).

Lotul prezent la reunirea Forestei: C. Mihăescu, Cimbru, Botezatu, Arnold, Ilie, Samson, Netbai, Chika, Martin, I. Mihăescu, Popovici, Crap, Olowaseun, Hostiuc, Manole, Maihofer și Galiț.

Dorobanțu, Chelari și Celeadnic urmau să ajungă miercuri seară la Suceava, în timp ce Makongo este plecat acasă, în Camerun, urmând să facă joncțiunea cu lotul Forestei la jumătatea lunii ianuarie.

Conducerea de pe Areni a anunțat că va rezilia contractul cu atacantul basarabean Serghei Trofan (foto), intrat în digrațiile antrenorului Ionuț Moșteanu.

Pentru “galben-verzi” urmează o scurtă perioadă de acomodare la efort, după care, la sfârșitul acestei săptămâni, vor pleca în cantonament în Croația, acolo unde au programate și patru meciuri amicale cu HNK Sibenic (Croația), NK Istra (Croația), OFK Zarkovo (Serbia) și Lokomotiv Zagreb (Croația).

Calificată matematic în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, Foresta va relua campionatul pe data de 12 martie, cu un meci pe terenul vecinilor de la Şomuz Fălticeni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *