Foresta s-a relansat în cursa pentru câștigarea play-off-ului după victoria cu Bucovina Rădăuți

Foresta s-a relansat în cursa pentru câștigarea play-off-ului Seriei I a Ligii a III-a, după ce s-a impus luni, pe stadionul Areni, în fața Bucovinei Rădăuți, cu scorul de 1-0, într-un meci din cadrul etapei a II-a.

Echipa antrenată de Dorin Goian s-a distanțat la nouă puncte în fruntea clasamentului grație golului marcat de Filip (’32), care a finalizat cu un șut la colțul lung o combinație de pase avută cu Căinari. Gruparea rădăuțeană a încheiat partida cu un jucător în minus, după ce căpitanul Florescu a fost eliminat în minutele de final pentru două cartonașe galbene.

În celălalt meci jucat luni în play-off, Ceahlăul a învins la Piatra Neamț, pe CSM Bacău, cu scorul de 3-2.

Foresta: Niga – Grosu, Cimbru, Makongo, Nițu – Samson, M. Ilie – Hagiu, Căinari, Filip – Martin.

Bucovina: Udeanu – Leonte, Florescu, Dumitraș, Coajă – Ungurianu, Cimbru – Aftnache, Coroamă, Stroe – Stoian.

Foto: Fotograful Sportiv

Şomuz a pierdut incredibil la Uricani

Şomuz Fălticeni a suferit prima înfrângere de la startul sezonului de primăvară, după ce a pierdut luni, în fieful Ştiinței Miroslava, cu scorul de 3-4, într-un meci din cadrul etapei a II-a din play-out.

Gruparea ieșeană s-a impus prin golurile înscrise de Alima (’16), Bilendo (’33), Danale (’83) și Ayamantey (90+2), după ce oaspeții au condus la Uricani prin reușitele semnate de Cîrstea (’10, ’45 – penalty) și Bolu (’14).

Şomuz: Zvoronciuc – Maganu, Nistor, Cîrstean, Aibey, Popovici, Bejenar, Pașcu, Dănilă, Bolu, Maxim.

Foto: Stiinta Miroslava – facebook

Runda viitoare programează vineri, în play-off / play-out, meciurile CSM Bacău – Foresta, Bucovina Rădăuți – Ceahlăul, respectiv Viitorul Darabani – Ştiința Miroslava și Rapid Brodoc – FK Miercurea Ciuc II.

La finalul părții secunde a campionatului, primele două clasate în play-off se vor califica în semifinalele barajului de promovare în Liga a II-a, în timp ce ultima clasată în play-out va retrograda în ligile județene. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *