Foresta s-a întors cu trei puncte prețioase de la Huși

Foresta s-a întors cu trei puncte de la Huși, după ce s-a impus sâmbătă, în fața gazdelor de la Hușana, cu scorul de 2-1, într-un meci din cadrul primei etape a returului Ligii a III-a.

Echipa antrenată de Ionuț Moșteanu a deschis scorul în orașul dintre vii în minutul 47, când Robert Martin a marcat cu o lovitură de cap, de la colțul scurt, după un corner de pe partea dreaptă executat de Netbai.

Scapați fără gol primit la o minge deviată în bară, “galben-verzii” și-au dublat avantajul în minutul 77, prin Netbai, care a transformat un penalty obținut de căpitanul Robert Martin.

Gruparea vasluiană a redus din diferență la ultima fază a meciului, prin Viorică, care a înscris cu capul după o fază fixă bătută de Edy Sandu.

Foresta: D. Mihăescu – Dorobanțu, I. Mihăescu, Arnold, Chelari, Atouba, M. Ilie, Cimbru, Netbai, Chika, R. Martin. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Samson, Olowaseun, Hostiuc, Trofan si Popovici.

Şomuz Fălticeni a pierdut pe final de meci la Bacău

Şomuz Fălticeni a început returul cu o înfrângere, scor 2-3, suferită sâmbătă, pe stadionul “Letea Veche”, în fața grupării CSM Bacău.

Aflată într-o creștere evidentă de formă, formația băcăuană a condus în două rânduri prin golurile marcate de Strat (‘4) și Furtună (’70), oaspeții egalând de fiecare dată prin Dănilă (’60) și nou-intratul Padovei (’73).

Trupa lui Iulian Ionesi s-a întors însă fără niciun punct de la Bacău, gazdele marcând golul victoriei în minutul 84, prin Bogdan Ungureanu.

Şomuz: Malac – Nistor, Chirilescu, Vitu, Sahru, Bejenar, Cîrstean, Străjeriu, E. Ciobanu, Afkir, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Puianu, Danila si Padovei.

Bucovina Rădăuți a ajuns la trei înfrângeri consecutive

Bucovina Rădăuți  a ajuns la trei înfrângeri consecutive fără gol marcat în Liga a III-a, după ce a pierdut sâmbătă, în prima etapă a returului, cu scorul de 0-5, pe terenul celor de la Sporting Juniorul Vaslui.

Gruparea vasluiană și-a asigurat victoria într-un meci fără istoric prin golurile marcate de A. Mihai (două), June, Ciobotaru și portarul Ailenei, ultimul transformând un 11 metri.

Bucovina: Udeanu – Chiseliță, Mateciuc, Forizs, Dumea, Ungurianu, Săhlean, Căruță, Şpac, I. Plămadă, Stoian. Antrenor: Florin Cristescu. Au mai intrat: Cimbru si C. Coroama.

Rezultatele etapei a X-a:

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Pașcani: 5-3

Sporting Vaslui – Bucovina Rădăuți: 5-0

CSM Bacău – Şomuz Fălticeni: 3-2

Dante Botoșani – Ştiința Miroslava: 2-1

Hușana Huși – Foresta Suceava: 1-2

Runda viitoare programează sâmbătă, de la ora 14.00, meciurile Foresta Suceava – Dante Botoșani, Şomuz Fălticeni – Sporting Vaslui și Bucovina Rădăuți – CSM Pașcani.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *