Foresta s-a impus la limită în derbyul local cu Şomuz

S-a făcut primăvară și pe Areni. A adus-o Marius Filip, marcatorul unicului gol prin care Foresta s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, în fața celor de la Şomuz Fălticeni, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii a III-a.

Cele două formații s-au rezumat la câteva șuturi slabe în debutul meciului, execuțiile lui Cerlincă, respectiv Tchassem fiind reținute fără probleme de portarii adverși.

Foresta a înscris unicul gol în minutul 24, când Martin a pus o contră în careul advers la o încercare de degajare a lui Toukam, mingea a ricoșat la Filip, iar mijlocașul gazdelor a împins-o în plasă.

Şomuz a ieșit mai mult la joc în repriza secundă, iar cea mai mare ocazie de a egala a venit în minutul 60, când Săhlean a nimerit vinclu cu un șut de la 20 de metri.

Terzic putea aduce liniștea în tabăra „galben-verzilor” în minutul 80, dar mingea trimisă cu capul, din plonjon, de mijlocașul sârb, nu a prins cadrul porții fălticenene.

Pe contre, oaspeții au avut o ultimă șansă de gol în minutul 84, când Gal a respins mingea cu piciorul la un șut de la 14 metri.

Foresta – Şomuz s-a terminat 1-0, iar trupa antrenată de Ivan Gvozdenovic revine pe locurile de play-off, la egalitate de puncte cu Ştiința Miroslava și Bucovina Rădăuți.

Foresta: Gal – Fărcășan, Celeadnic, Mateciuc, Drugă, Terzic, Postică, Zouaoui, Cerlincă, Filip, Martin. Au mai intrat: Stănescu, Vultur, Knezevic și Novacek.

Şomuz: Chindriș – Chiseliță, Forizs, Toukam, Njindja, Polifron, Săhlean, Camara, Tănăsoiu, Ricciulli, Tchassem. Au mai intrat: Netbai, Nistor și Dohotariu.

Rezultatele etapei a XIII-a:

Ceahlăul – Dante Botoșani: 2-1

Ştiința Miroslava – Bucovina Rădăuți: 2-1

Foresta Suceava – Şomuz Fălticeni: 1-0

CSM Pașcani – Hușana Huși: 2-1

Sporting Vaslui – Bradu Borca: 1-1

În runda viitoare, Foresta are o deplasare complicată la Huși, în vreme ce Şomuz va primi vizita liderului Ştiința Miroslava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *