Foresta riscă să piardă la “masa verde” punctul câştigat pe teren la Afumaţi

Foresta risca sa piarda la “masa verde” meciul cu CS Afumati, disputat pe 7 octombrie, in etapa a X-a a Ligii a II-a si incheiat pe teren la egalitate, 2-2.

Departamentul de Competitii din cadrul FRF s-a sesizat dupa ce clubul sucevean a incalcat la acel meci Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice, mai exact nu a respectat articolul 45, care prevede la litera d) ca “echipele de Liga a II-a au dreptul sa foloseasca maxim trei jucatori extracomunitari in acelasi timp pe teren si sunt obligate sa inscrie in raportul de arbitraj la fiecare joc oficial minim 10 jucatori formati la nivel national”. “Prin jucatori formati la nivelul clubului se inteleg jucatorii care, indiferent de cetatenie, au figurat ca legitimati si au participat la competitii pentru clubul in cauza timp de minim 3 ani in perioada in cat au fost in varsta de 15-21 de ani”, scrie in regulament.

Foresta a trecut pe foaia de joc la meciul de la Afumati doar 7 jucatori romani.

Foresta s-a prezentat in Ilfov cu urmatorul lot: Began, Onofras, Secrier, Diallo, Masella, Cordos, Belevschi, Stanescu, Chalabi, Kimbaloula, Matei – titulari.

Burac, Renquin, C. Coroama, Belkacem, Acolatse si Boumina au fost rezerve.

O solutie in acest caz urmeaza sa fie data publicitatii in cursul zilei de joi.

Sesizarea privind incalcarea acestor reguli poate fi facuta de orice club interesat sau din oficiu, de catre Departamentul de Competitii al FRF. Sub sactiunea decaderii sesizarea va fi formulata in maxim 48 de ore de la disputarea jocului”, ar putea fi portita prin care poate scapa Foresta.

Cum diletantismul este la el acasa pe Areni, actuala conducere a clubului Foresta – care o fi ea – continua sa transfere jucatori straini pe banda rulanta, desi pe multi nici macar nu-i poate trece pe foaia de joc la meciurile oficiale.

In urmatorul meci oficial, Foresta va juca sambata, in deplasare, la Satu Mare.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

23 Comentarii

  1. Sesizarea a fost făcută in termen, deoarece comisia de disciplina a analizat acest caz in data de 11 Octombrie si acordant un nou termen pt astazi, invitând ambele cluburi sa fie prezente.
    Privind art.45 pct.7 lit.d, va transmit ca nu este corect cum ati precizat voi.

  2. Nici un club ,din România ,nu au în lot ataţia străini !la hot
    el BICOM ,e ca într-o cazarmă ,!aduceţi şi jucătorii ,din ţară ,,nai mijlocaşi ,nai atac !

  3. Cetățenia nu i ajuta cu nimic:)
    Prin jucatori formați la nivel național se înteleg jucătorii care, INDIFERENT DE CETĂȚENIE, au figurat ca legitimați si au participat la competiții pt un club din România timp de 3 ani ( consecutivi sau nu ) in perioada cat au fost in VARSTA de 15-21 de ani.
    Vor fi considerați ca fiind formați la nivel național si jucătorii care urmează sa îndeplinească condiția celor 3 ani in cursul sezonului care a început ( nu beneficiază de aceasta excepție jucătorii care au nevoie de mai mult de un sezon pt a îndeplini condiția celor 3 ani ).

  4. Din punctul meu de vedere sunt inca mari probleme de exprimare si interpretare in regulamentele FRF. De exemplu, in cazul jucătorului format la nivel național trebuie adăugat un cuvânt sau modificat un singur cuvânt la plural:)

  5. ANUL COMPETIȚIONAL, este perioada cuprinsă intre data de 1 Iulie a anului in curs si data de 30 Iunie a anului următor.
    SEZONUL COMPETIȚIONAL, este perioada cuprinsă intre primul joc oficial disputat dupa data de 1 Iulie a fiecărui an si ultimul joc oficial, de cupa sau campionat, programat pana la terminarea anului competițional.

  6. Masella a fost legitimat prima data in 28.08.2015.
    Am fost contactat sa le spun părerea mea, am spus ca i pot ajuta, dar nu au mai revenit cu un telefon. Sper sa se rezolve acest caz in favoarea lor.
    Succes!

  7. Delegații echipelor de fotbal trebuie sa cunoasca foarte regulamentele FRF, deoarece ei sunt cei care completează raportul de arbitraj, ei pot face anumite contestații, etc.

    1. Din ce vad in casetele tehnice de pe siteul FRF, Masella nu e considerat eligibil U21. Nu stiu cum a jucat sezonul trecut!?

  8. Acesta a fost ultimul comentariu al meu pe site. Apropo, cand nu erau bani ma căutau sa i ajut, cum au apărut banii la club, au încetat sa ma caute…

  9. CEI DIN CONDUCEREA CLUBULUI AU FOST CITATI SA FIE PREZENTI LA SEDINTA COMISIEI DE DISCIPLINA DE IERI, A FOST CINEVA DIN PARTEA CLUBULUI?

  10. Moldovaneeeeeee…ce-ai facut?!?TAMPENIA la ea acasa.Dupa antrenori,urmeaza,tiptil,investitorii.Dupa ei,si mai tiptil,banii publici.Pariu?Cer ,inca o data,DNA-ului sa se autosesizeze!Pana nu-i prea tarziu!!!

  11. Ba isoscel ești tâmpit rău , DNA sa strigi la aia care au lăsat clubul cu aproape 200 000 de mii de euro datorii la club si ei au palat banii publici cum au vrut și nu au plătit la stat datoriile nu la astia care au veni și le-au plătit .
    Asta e mentalitatea romanului cel care vrea sa facă ceva nu-i bun ăla care fura și distruge e mai bun.

  12. SA NU AUD CUMVA CA II POMENITI PE GOIAN SI PERJA. EU SUNT CONVINS CA ACESTI DOI BAIETI NU AU VENIT LA SUCEAVA SA FURE BANII CLUBULUI. AU FACUT SI ANUMITE PLATI CARE NU ERAU ACHITATE PANA SA VINA EI (SALARII, CURTEA DE CONTURI, ETC ). SINGURUL LUCRU CE LI SE POATE REPROSA LOR, ESTE CA NU TREBUIAU SA PLATEASCA SALARIUL JUCATORILOR IN IANUARIE, SI TREBUIA ACHITAT TAXELE LA STAT. DAR ACESTI BANI ERAU DE LA SPONSORI SI CU RUGAMINTEA SA PLATEASCA SALARIILE JUCATORILOR, CANTONAMENT, MASA, CAZARE.
    SI NORMAL CA SE ADUNA ATATEA DATORII CAND NU INTRA IN CLUB BANI TIMP DE 6 LUNI ( AI SALARII, TAXE, MASA, CAZARE, ORGANIZARE MECIURI, ETC. )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *